Aankomst- en Vertrektijden


Aankomst

 

In de boekingsbevestiging staan de tijden waarop u kunt aankomen. Wij verzoeken u met klem deze tijden aan te houden.Te vroeg aankomen is nadrukkelijk niet toegestaan. Bij aankomst zullen onze medewerkers u bij de receptie ontvangen, uw campingplek aanwijzen en de eventueel door u bijgeboekte zaken verzorgen. 

Is het bij aankomst even druk aan de receptie, dan kunt u een tafeltje op het terras opzoeken en even wachten. Natuurlijk staat het u (en eventueel uw kinderen) vrij om een korte wandeling in de omgeving te gaan maken. Laat uw vakantie gewoon beginnen.

Komt u onverwachts te laat (vanwege pech of iets van dien aard), belt u dan onderweg even met onze nooddienst op
0031 (0) 172 - 720 170. De dienstdoende medewerker kan u dan verder helpen en bijvoorbeeld zorgen dat de receptie nog heel even openblijft. Bent u veel te laat, dan kunt u - alleen na contact met de nooddienst - de volgende dag nog aankomen.

 

Wilt u buiten de gestelde inchecktijden arriveren, dan kunt u dat zelf online regelen op
www.laterinchecken.nl. Uw boeking vervalt automatisch indien u niet binnen de gestelde
inchecktijden bent aangekomen.


Vertrek
Ook het tijdstip waarop u de accommodatie dient te verlaten staat op deze boekingsbevestiging. Wilt u eerder vertrekken, meldt dit dan aan onze medewerkers, zodat zij uw vertrek kunnen inplannen en u niet hoeft te wachten op de controle en het eventueel terugbetalen van uw borg (bij huuraccommodaties).

Campingtarieven (aankomst vanaf 15.00-20.00 uur en op vertrekdag voor 11.00 uur). Campers zijn vanaf 2024 niet meer welkom.
Boeken alleen mogelijk via deze website en alleen keuze uit midweek/weekend of weekarrangementen.
Bijkomende kosten voor camping Olympia naast het basistbedrag voor een weekend/midweek/week:
Stroom € 5,25 per accommodatie per nacht.
Toeristenbelasting € 1,98 per persoon per nacht.
Milieuheffing € 4,35 per accommodatie per nacht.
Huisdier € 5,- per huisdier per nacht (max. 1 huisdier per plek).
Bijzettentje € 5,- per nacht (max. 1 per plek).
4e, 5e of 6e persoon (zie bij arrangement).
2e Auto € 5,- per nacht.

Borg
Als u een accommodatie heeft gehuurd dient u ter plaatse bij onze medewerkers een contante borg te voldoen.
Deze is € 100,- per accommodatie en deze borg krijgt u bij vertrek meteen weer retour als de accommodatie en de inventaris veegschoon en compleet is bevonden door onze medewerkers. Voor een kampeerplaats vragen wij € 35,- borg en indien u aan het einde van uw verblijf uw plek weer netjes achterlaat krijgt u de borg weer terug.