FeelGood Lodge (1-6 pers.) - Camping OlympiaInformatie
Feel Good Lodge voor 4 personen - een soort Tiny House op een fijne familiecamping met twee zwembaden, gratis WiFi in debar/restaurant en volop activiteiten in de prachtige natuur. De camping ligt aan de rivier de Ambleve.
 

Kom logeren in de Feel Good Lodge, kleurrijke accommodaties op houten palen met fijne veranda. Op een camping met Poolclub met twee zwembaden, ligbedden, bankjes en stoelen en een Poolbar waar heerlijk koele drankjes te koop zijn. Een aantal Lodges hebben uitzicht op de rivier. Met slaapplaatsen voor max. 6 personen (hij is ontworpen voor 2 volwassenen + 4 kinderen): 2-persoons bed en 2 stapelbedden, keukentje met de benodigde kookgerei en kooktoestel (op electriciteit en werkt mits de stroom is bijgeboekt), 2-persoons bankje en tafel met stoelen.
De prijs is gebaseerd op 3 personen, de 4e, 5e en/of 6e persoon betalen per verblijf €39,50.
Een deels overdekt buitenterras met tafel en stoelen en een hekje gedeeltelijk om de veranda. Camping Olympia is een gezellige camping met bar, restaurant, cafe, terrassen, dartkamer, tafelvoetbal, airhockey, speeltuin en sanitairgebouw met gratis warme douches. Vele outdooractiviteiten op de camping te boeken. Helemaal geweldig is het om te relaxen op een ligbed bij de 2 zwembaden. Geniet van een koel drankje die u bij de Poolbar kunt kopen. Dat is pas chillen!

Camping Olympia ligt in het Amblèvedal en bruist van de energie. Bedenk een outdooractiviteit en u kunt 'm hier doen: kanovaren, challengeparcours in oude mijn Carrienta, mountainbiken, shooting, outdoorsteppen, wandelingen door de prachtige natuur, Bivak, Bushcraft technieken, vlottenbouwen, shoot-out (hunt your friend) etc. Onze instructeurs nemen u graag mee op pad de natuur in. Boek de activiteiten vooraf of bij aankomst op de camping. Een camping vol gezinnen en jongeren die er overdag op uit gaan. De camping ligt aan de rivier de Amblève en aan het eind van de dag gaan de kinderen fijn dammetjes bouwen in de rivier terwijl de ouders op de ligwei van het zonnetje genieten. 's Avonds kunnen de kinderen marshmellows roosteren boven een kampvuurtje achterop de camping. We  genieten hier volop van het buitenleven. Er is een restaurant met verkoop van drankjes en snacks. Er is een buitenterras en binnen staan loungebanken met pooltafels, airhockey en dartruimte. Er is gratis Wifi is in de bar/restaurant.
De camping heeft Nederlandse beheerders en over het algemeen komen hier over het algemeen alleen Nederlanders. Kom de ontspannen sfeer eens proeven!


Reissom
De reissom is o.b.v. 3 personen, voor de 4e, 5e en/of 6e persoon betaalt u een toeslag van €39,50.
Activiteiten
Voor meer informatie klik hier.
Vervoer
• Eigen vervoer
• Of reis per trein: treinstation Aywaille, neem vervolgens de bus naar Trois Pont en stap uit bij Olympia
• Afstand vanaf Utrecht: 238 kilometer


 
Aankomsttijden: Vanaf 15.00 - 20.00
Vertrektijden: Voor uiterlijk 11.00
Verplichte bijkomende kosten
Boekingskosten € 14,50 pa
Toeristenbelasting € 1,98 pppn
Millieuheffing € 4,35 pn
Lakenpakket € 12,25 pp
Extra bij te boeken
Preferentie: spec. verzoek (vul verzoek in) € 19,50 pa
Eindschoonmaak € 37,50 pa
Handdoekenpakket € 8,00 pp
2e Auto/motor € 5,00 pn
Preferentie: dicht bij sanitair € 9,50 pa
Preferentie: naast bekenden (zelfde extra's zoals preferenties, stroom, e.d. bijboeken verplicht, vul naam in) € 19,50 pa
Preferentie: schaduwplek € 9,50 pa
Preferentie: zonnige plek € 9,50 pa
Stroom € 5,65 pn
Stroom+koelkast € 9,95 pn

Mei 2024 Nachten Reissom
ma 27 mei - vr 31 mei Midweek Voorjaar 4 € 89,00

| Boeken

vr 31 mei - ma 03 jun Weekend Voorjaar 3 € 89,00

| Boeken