FeelGood Lodge (1-6 pers.) - Camping OlympiaInformatie
Feel Good Lodge voor 4 personen (hij is ontworpen voor 2 volwassenen + 4 kinderen)
 

Kom logeren in de Feel Good Lodge, kleurrijke accommodaties op houten palen met kleine veranda. Op een camping met Poolclub met twee zwembaden, ligbedden, bankjes en stoelen en een Poolbar waar heerlijk koele drankjes te koop zijn. Een aantal Lodges hebben uitzicht op de rivier. Met slaapplaatsen voor max. 6 personen (hij is ontworpen voor 2 volwassenen + 4 kinderen): 2-persoons bed en 2 stapelbedden, keukentje met de benodigde kookgerei en kooktoestel (op electriciteit en werkt mits de stroom is bijgeboekt), 2-persoons bankje en tafel met stoelen. Een deels overdekt buitenterras met tafel en stoelen en een hekje gedeeltelijk om de veranda. Camping Olympia is een gezellige camping met bar, restaurant, cafe, terrassen, dartkamer, tafelvoetbal, airhockey, speeltuin en sanitairgebouw met gratis warme douches. Vele outdooractiviteiten op de camping te boeken.

Camping Olympia ligt in het Amblèvedal en bruist van de energie. Bedenk een outdooractiviteit en je kunt 'm hier doen: kanovaren, challengeparcours in oude mijn, mountainbiken, shooting, outdoorsteppen, wandelingen door de prachtige natuur, Bivak, Bushcraft technieken, vlottenbouwen, shoot-out (hunt your friend) etc. Onze instructeurs nemen je graag mee op pad de natuur in. Boek de activiteiten vooraf of bij aankomst op de camping. Een camping vol gezinnen en jongeren die er overdag op uit gaan. De camping ligt aan de rivier de Amblève en aan het eind van de dag gaan de kinderen fijn dammetjes bouwen in de rivier terwijl de ouders op de ligwei van het zonnetje genieten. 's Avonds kunnen de kinderen marshmellows roosteren boven een kampvuurtje achterop de camping. We  genieten hier volop van het buitenleven. Er is een restaurant met verkoop van drankjes en snacks. Er is een buitenterras en binnen staan loungebanken met pooltafels, airhockey, tafelvoetbal en dartruimte. Er is gratis Wifi is in de bar/restaurant.
De camping heeft Nederlandse beheerders en over het algemeen komen hier alleen Nederlanders. Kom de ontspannen sfeer eens proeven!


Reissom
De reissom is o.b.v. 4 personen, voor de 5e en 6e persoon betaalt u een toeslag van €39,50.
Activiteiten
Voor meer informatie klik hier.
Vervoer
• Eigen vervoer
• Of reis per trein: treinstation Aywaille, neem vervolgens de bus naar Trois Pont en stap uit bij Olympia
• Afstand vanaf Utrecht: 238 kilometer


 
Aankomsttijden: Vanaf 15.00 - 20.00
Vertrektijden: Voor uiterlijk 11.00
Verplichte bijkomende kosten
Boekingskosten € 14,50 pa
Toeristenbelasting € 1,92 pppn
Millieuheffing € 3,98 pn
Lakenpakket € 10,50 pp
Extra bij te boeken
Preferentie: spec. verzoek (vul verzoek in) € 19,50 pa
Eindschoonmaak € 29,50 pa
Handdoekenpakket € 8,00 pp
Keukenpakket € 5,00 pa
2e Auto/motor € 5,00 pn
Preferentie: dicht bij sanitair € 9,50 pa
Preferentie: naast bekenden (zelfde extra's zoals preferenties, stroom, e.d. bijboeken verplicht, vul naam in) € 19,50 pa
Preferentie: schaduwplek € 9,50 pa
Preferentie: zonnige plek € 9,50 pa
Stroom € 5,25 pn
Stroom+koelkast € 9,25 pn
Preferentie: rivierzicht € 9,50 pa

Mei 2022 Nachten Reissom
vr 27 mei - ma 30 mei Weekend Voorjaar 3 VOL
ma 30 mei - vr 03 jun Midweek Voorjaar 4 VOL