Safaritent met Sanitair (1-5 pers.) - Camping OlympiaInformatie
Safaritent met sanitair (1-5 personen). Uw eigen douchecabine, toilet en wastafel, fijne bedden, keuken die voorzien is van alle benodigde keukengerei en chillen aan de 2 zwembaden in de Poolclub.
 

Camping Olympia in het voorjaar van 2022 geheel vernieuwd.
Kom logeren in deze geheel nieuwe en zeer luxueuze Safaritent met Sanitair.
Deze Safaritent is geschikt voor maximaal 5 personen.
De basisprijs is voor 3 personen en voor de 4e en 5e persoon geldt een toeslag. U heeft in deze Safaritent met uw eigen badkamer met daarin een toilet, douche en wastafel.
Verder is er een slaapkamer met 2-persoonsbed en een slaapkamer met een 2-persoonsbed met haaks daarboven een 1-p hoogslaper, is er een fijn keukentje met de benodigde kookgerei en kooktoestel, een ruime robuuste keukentafel met 4 houten stoelen en een houten 2-p bankje. Het buitenterras is overkapt en er is een houten bankje en er staat een zitje zodat u 's avonds fijn buiten kunt zitten. Stroom en koelkast zijn los bij te boeken. Camping Olympia heeft 2 zwembaden met ligbedden en bij de Poolbar kunt u de nodige drankjes kopen. De sfeer is ook nieuw: 's avonds branden er de vele lampjes zodat er een romantische Festival sfeer hangt.
In het hoofdgebouw bevindt zich de bar, het restaurant, cafe, het buitenterras, dartkamer, tafelvoetbal, airhockey. Verder is er een omheinde speeltuin en er is een sanitairgebouw met gratis warme douches. Vele outdooractiviteiten op de camping te boeken. Klik hier voor meer informatie.

Camping Olympia ligt in het Amblèvedal en bruist van de energie. Bedenk een outdooractiviteit en u kunt 'm hier doen: kanovaren, challengeparcours in oude mijn, mountainbiken, shooting, outdoorsteppen, wandelingen maken door de prachtige natuur, Bivak, Bushcraft technieken, vlottenbouwen, shoot-out (hunt your friend) etc. Onze instructeurs nemen je graag mee op pad de natuur in. Boek de activiteiten vooraf of bij aankomst op de camping. Een camping vol gezinnen en jongeren die er overdag op uit gaan. De camping ligt aan de rivier de Amblève en aan het eind van de dag gaan de kinderen fijn dammetjes bouwen in de rivier terwijl de ouders op de ligwei van het zonnetje genieten. Neem een verkoelende duik in het zwembad en geniet van een drankje bij de Poolbar.
We  genieten hier volop van het buitenleven. Er is een restaurant met verkoop van drankjes en snacks. Er is een buitenterras en binnen staan loungebanken met pooltafels, airhockey, tafelvoetbal en dartruimte. Er is gratis Wifi is in de bar/restaurant.
De camping heeft Nederlandse beheerders en over het algemeen komen hier alleen Nederlanders. Kom de ontspannen sfeer eens proeven!


Reissom
De reissom is o.b.v. 3 personen, voor de 4e en 5e betaalt u een toeslag van € 39,50.
Activiteiten
Voor meer informatie klik hier.
Vervoer
• Eigen vervoer
• Of reis per trein: treinstation Aywaille, neem vervolgens de bus naar Trois Pont en stap uit bij Olympia
• Afstand vanaf Utrecht: 238 kilometer


 
Aankomsttijden: Vanaf 15.00 - 20.00
Vertrektijden: Voor uiterlijk 11.00
Verplichte bijkomende kosten
Boekingskosten € 14,50 pa
Toeristenbelasting € 1,98 pppn
Millieuheffing € 4,35 pn
Lakenpakket € 12,25 pp
Extra bij te boeken
Eindschoonmaak € 37,50 pa
Handdoekenpakket € 8,00 pp
2e Auto/motor € 5,00 pn
Preferentie: naast bekenden (zelfde extra's zoals preferenties, stroom, e.d. bijboeken verplicht, vul naam in) € 19,50 pa
Preferentie: spec. verzoek (vul verzoek in) € 19,50 pa
Preferentie: schaduwplek € 9,50 pa
Preferentie: zonnige plek € 9,50 pa
Stroom € 5,65 pn
Stroom+koelkast € 9,95 pn

Juli 2024 Nachten Reissom
za 13 jul - za 20 jul Zomervakantie 7 € 829,00

| Boeken

za 13 jul - za 27 jul Zomervakantie 14 € 1.728,00

| Boeken

za 20 jul - za 27 jul Zomervakantie 7 € 899,00

| Boeken

za 27 jul - za 03 aug Zomervakantie 7 VOL