Coco Sweet


Kom in stijl kamperen in een Glamping CoCo Sweet op Camping Au Bord de l'Ourthe, camping Le Confluent of op camping Olympia in de Belgische Ardennen. De campings liggen op slechts een uurtje rijden van Maastricht.
Door de heuvelachtige omgeving, de omhoog rijzende rotspartijen en de kabbelende riviertjes heeft u echt het gevoel even helemaal weg van huis te zijn. Ga mee met onze activiteiten in de natuur en overnacht in een charmante accommodatie. Onze CoCo Sweet combineert het comfort van een stacaravan met het avontuurlijke gevoel van slapen in een tent. Deze tent is van alle gemakken voorzien: u slaapt van de grond, de tent is goed geïsoleerd, ramen en deuren kunnen op slot en er is een keukentje aanwezig. Er zijn 2 vertrekken om te slapen. Een vertrek met een 2-persoonsbed en een vertrek met 2 eenpersoons slaapbanken. Een keukentje met kooktoestel, serviesgoed, bestek en pannenset, koelkast, magnetron, tafeltje en 4 krukjes. Buiten, onder de grote luifel staat een tafel met stoelen op een houten vlonder. Enjoy!

De campings beschikken over voldoende faciliteiten om jong en oud te vermaken, zoals een zwembad (au Bord de l'Ourthe en le Confluent), diverse speeltuinen, een airtrampoline (Au Bord de l'Ourthe), tafeltennistafels, een midgeltgolfbaan op Le Confluent en Bowlingcentrum op camping Olympia.
Op elke camping is een bar/restaurant/terras met gratis WiFi en waar u terecht kunt voor een verfrissend drankje, verschillende snacks en frites. Bovendien worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Klim bijvoorbeeld naar grote hoogte op het Challenge Parcours in Carriënta, doe mee aan een wedstrijdje boogschieten of ga een rondje mountainbiken of kanovaren. Dat belooft een leuke tijd te worden!
 

Als u een ingerichte Coco Sweet heeft geboekt dan heeft u de beschikking over de volgende faciliteiten:

- Een compleet ingerichte Coco Sweet.
- Een plek van minimaal 100m².
- Een waterkraan in de buurt van uw Coco Sweet.
- Een parkeerplek voor uw auto op de parkeerplaats.
- Gebruik van centraal sanitair met gratis warme douche
- Gratis gebruik van alle centrale faciliteiten

Inventaris Coco Sweet
4 x Stoel, 1 x Tafel, 4 x Bord, 4 x Dessertschaal, 4 x Mok, 4 x Limonadeglas, 4 x Wijnglas, 4 x Vork, 4 x Mes, 4 x Eetlepel 4 x Theelepel, 1 x Bestekbak, 1 x Kurkentrekker, 1 x Thermoskan, 1 x Koffiefilterhouder, 1 x Waterkoker, 1 x Pannenset 3 stuks, 1 x Koekenpan, 3 x Onderzetter, 2 x Snijplank, 1 x Broodmes, 1 x Aardappelschilmesje, 1 x Spatels en Slabestek, 1 x Mengkom, 1 x Blikopener, 1 x Garde, 1 x Schaar, 1 x Kaasschaaf, 1 x Afwasteil, 1 x Bezem, 1 x Stoffer en blik, 1 x Vuilnisemmer, 1 x Emmer, 1 x Brandblusdeken, 1 x Kookplaat 2 pits, 1 x Magnetron, 1 x Koelkast, 1 x 2-persoonsbed (190 x 140 cm), 2 x 1-persoons bed, 4 x Dekbed en 4 x Kussen.

U ontvangt bij aankomst een nieuwe keukenset met daarin: Afwasborstel, Dweil, Vaatdoek, Toiletrol en Vuilniszak.
(deze lijst kan in de praktijk licht afwijken, mist u iets, vraag het bij de receptie)

 

Reserveren
Via deze website kunt u uw CoCo Sweet reserveren op de gewenste camping en in de gewenste periode en deze boeking afsluiten met een Ideal betaling. Na uw betaling krijgt u automatisch een bevestiging/factuur per mail met de daarbij benodigde reisinformatie.
 

Aankomst/Vertrek
Op uw boekingsbevestiging staat het tijdstip waarop u de sleutel van de door u geboekte accommodatie bij de receptie kunt ophalen en ook het tijdstip waarop u de accommodatie dient te verlaten staat op deze boekingsbevestiging. Wilt u eerder vertrekken, meld dit dan aan onze medewerkers, zodat zij uw vertrek kunnen inplannen en u niet hoeft te wachten op de controle en het terugbetalen van uw borg.
Bij aankomst zullen onze medewerkers u uw accommodatie aanwijzen en de door u bijgeboekte zaken (zoals lakenpakketten) verzorgen.
Is het bij aankomst even druk aan de receptie, dan kunt u een tafeltje op het terras opzoeken en even wachten. Natuurlijk staat het u (en eventueel uw kinderen) ook vrij om eerst even een duik in het zwembad te nemen (alleen mogelijk gedurende de vermelde aankomsttijden) of een korte wandeling in de omgeving te gaan maken. Laat uw vakantie gewoon beginnen.
Komt u onverwachts te laat, belt u dan onderweg even met onze nooddienst op +31 (0) 641496400. De dienstdoende 
medewerker kan u dan verder helpen en bijvoorbeeld zorgen dat
de receptie nog even openblijft, de uiterste aankomsttijd is echter
21.00 uur. Een dag later inchecken zonder bericht is 

niet mogelijk. Komt u echter meer dan 24 uur te laat, dan vervalt uw boeking.

Borg

 

Als u een Coco Sweet heeft gehuurd dient u ter plaatse bij onze medewerkers een contante borg te voldoen. Deze is  100,- euro per accommodatie en deze borg krijgt u bij vertrek meteen weer retour als de accommodatie en de inventaris veegschoon en compleet is bevonden door onze medewerkers.

Huisdieren
In onze huuraccommodaties zijn huisdieren nadrukkelijk niet toegestaan.

Drinkwater
Wettelijk gezien voldoet het drinkwater in de Ardennen aan alle eisen. Wij zien echter toch dat mensen op vakantie vaker maagklachten krijgen dan thuis. Gekookt water drinken kan wel, maar dat is een heel gedoe. Daarom adviseren wij flessenwater te gebruiken als je water wilt drinken.

Koude nachten
In de Ardennen is het verschil in temperatuur tussen dag en nacht groter dan in Nederland. Onze verhuur accommodaties zijn veelal voorzien van dekbedden (verplichte toeslag bij boeking). 
Mocht u echter het vermoeden hebben dat u niet genoeg heeft aan 1 dekbed per persoon, dan adviseren wij u om een extra dekbed en/of slaapzak mee te nemen. Wij wijzen u erop dat het meenemen en/of gebruiken van een (extra) electrische kachel in België bij wet verboden is en onze medewerkers strenge handhavingsinstructies hebben.

Eindcontrole - zelf schoonmaken
Een huuraccommodatie dient u schoon achter te laten. Dit betekent:
- Huurbedlinnen in de daartoe bestemde zak.
- Huurdekbedden opgevouwen op de bedden de bedden en daarop de
  hoofdkussens.
- Afwas schoon in de kast.
- Aanrecht en kooktoestel schoon en vrij.
- Vloeren leeg en schoongeveegd.
- Tafels en stoelen schoon en netjes op de plek.
- Ramen schoon.
- Vuilniszak uit de vuilbakken en in de container op de camping.
- Koelkast leeg en schoon.
- Ramen en deuren gesloten.
- Lichten uit.
- Alle persoonlijke bezittingen zijn uit de accommodatie.

Eindcontrole - Schoonmaak bijgeboekt a € 29,50
Een huuraccommodatie dient u veegschoon achter te laten. Dit betekent:
- Huurbedlinnen in de daartoe bestemde zak.
- Huurdekbedden opgevouwen op de bedden de bedden en daarop de
  hoofdkussens.
- Afwas schoon in de kast.
- Aanrecht vrij. Kooktoestel netjes.
- Vloeren leeg en veegschoon.
- Vuilniszak uit de vuilbakken en in de container op de camping.
- Koelkast leeg.
- Ramen en deuren gesloten.
- Lichten uit.
- Alle persoonlijke bezittingen zijn uit de accommodatie.

Heeft u bovenstaande zaken in orde gemaakt, dan volgt er op uw verzoek een controle door onze medewerkers. Is alles in orde, dan levert u de sleutel in en ontvangt u uw borg terug en is de vakantie helaas ten einde. Goede reis en rij voorzichtig!

Heeft u bovenstaande zaken in orde gemaakt, dan volgt er op uw verzoek een controle door onze medewerkers. Is alles in orde, dan ontvangt u uw borg terug en is de vakantie helaas ten einde. Goede reis en rij voorzichtig!