Glamping Huurtent (Type Karsten Tunneltent 3600)


Lekker er even tussenuit en geen zin om alles zelf mee te slepen? Huur dan een Glamping, compleet ingerichte, huurtent op een van onze 5 campings in de Ardennen.
Een Glamping huurtent (max. 4 personen) beschikt over de volgende faciliteiten:
- Een plek van minimaal 90m²,
 - 6/10 ampère stroom (exclusief, bij boeking bij te boeken).
- Een Glamping huurtent is compleet ingericht (keukeninventaris, fornuis, koelkast, echte bedden, tuinset)
- Een waterkraan in de buurt van uw tent.
- Een parkeerplek voor uw auto op de parkeerplaats.
- Gebruik van centraal sanitair met gratis warme douche en gratis gebruik van alle centrale faciliteiten.
 

Inventaris Natural Glamping Huurtent voor 4 personen:
1 x 2-persoonsbed (190 x 140 cm), 2 x 1-persoons bed, 4 x Dekbed, 4 x Kussen, 4 x Stoel, 1 x Tafel, 1 x Keukenblok, 1 x 2-persoons bank, 2 x Fauteuil, 1 x Brandblusdeken, 1 x Stekkerblok, 1 x Koelkast, 1 x Bijzetttafel, 1 x Verlichting, 1 x Houten Terras, 4 x Bord, 4 x Dessertschaaltje, 4 x Koffie- / Theemok, 4 x Limonadeglas, 4 x Wijnglas, 4 x Vork, 4 x Mes, 4 x Eetlepel, 4 x Theelepel, 1 x Bestekbak, 1 x Thermosfles,  1 x Filterhouder, 1 x Kooktoestel, 1 x Fluitketel, 3 x Pan, 1 x Koekenpan, 3 x Onderzetter, 1 x Snijplank, 1 x Broodmes, 1 x Aardappelschilmesje, 1 x Bakspatel, 1 x Roerspatel, 1 x Soepopscheplepel, 1 x Blikopener, 1 x Kurkentrekker, 1 x Slabestek, 2 x Slakom, 1 x Vergiet, 1 x Mengkom, 1 x Garde, 1 x Schaar, 1 x Kaasschaaf,  1 x Afwasteil, 1 x Asbak, 1 x Bezem, 1 x Blik en Veger, 1 x Vuilnisemmer en 1 x Emmer.
U ontvangt bij aankomst een nieuwe keukenset met daarin: Afwasborstel, Dweil, Vaatdoek, Toiletrol en Vuilniszak.
(deze lijst kan in de praktijk licht afwijken, mist u iets, vraag het bij de receptie)
 

Inclusief:
Verblijf in basic huurtent op een camping naar keuze.
- Keuze uit camping camping le Confluent, camping au Bord de l'Ourthe, camping le Moulin du Diable, camping Olympia of camping les Pommiers.
- Voor 4 personen (extra personen bijboeken is niet mogelijk).

Extra verplichte kosten:
- Toeristenbelasting € 1,10 per persoon per nacht.
- Milieuheffing € 3,65 per nacht.
- Lakenpakket € 9,50 p.p.

Fijn om bij te boeken:
- Stroomgebruik € 4,50 per nacht. (wel zo handig voor de lamp of opladen telefoon/tablet)
- Koelkast incl. stroom € 8,50 per nacht (wel zo handig voor de boodschappen)

- Schoonmaakkosten € 29,50
- Keukenpakket (Huur keukenhanddoek en theedoek) € 5,-
- Handdoekenpakket (Huur badhanddoek en handdoek van normale afmeting) € 8,- per persoon.

Bijzonderheden:
- Huisdieren zijn niet toegestaan in onze huuraccommodaties.
- Excl. stroom en koelkast.
- Borg € 100,- bij aankomst te voldoen.

De Natural Glamping huurtent van het type Karsten Tunneltent 3600 heeft met zijn donkerbeige kleur en blauwe accessoires een natuurlijke en chique uitstraling. Hij is geschikt voor maximaal 4 personen en heeft een zeer grote leefruimte in de tent van 11 m2. De vloer bestaat uit een kuipzeil welke aan de zijwanden vastgeritst zit en van zeer stevig Bisonyl is gemaakt. De buitenkant van de tent is gemaakt van stevis Ten Cate All weather doek zodat regendruppels geen kans hebben binnen te dringen. Er zijn 3 van elkaar gescheiden en afsluitbare slaapcabines voorzien van stevige houten bedden met lattenbodems welke zorgen voor prima ondersteuning en een optimale ventilatie van het matras. Er zijn kussens en dekbedden op het luxe matras voor extra slaapcomfort. Lakenpakketten zijn verplicht bij te boeken. (voor baby’s en peuters kan men in plaats van een lakenpakket een babybed en kinderstoel krijgen. Wel zelf trappelzak meenemen).
Er zijn oprolbare entreedeuren en een openritsbare zijdeur. De glamping huurtent is voorzien van grote combiluifel welke beschutting biedt bij een buitje als de felle zon. Onder de luifel bevindt zich een houten vlonder uitgerust met buitentafel en stoelen. U heeft dus extra kampeergenot door de extra grote leefruimte welke wij zowel in de tent als onder de luifel hebben gecreëerd. De Buitenkeuken bevindt zich onder de luifel en bestaat uit een stevig keukenblok met daarin een kooktoestel, koelkast en alle benodigde keukenbenodigdheden.
In de comfortabele leefruimte is het perfect vertoeven op het gezellige 2-zits bankje, of op een van de 2 luxe Fauteuils; accessoires die uw verblijf zeker aangenaam zullen maken. 
 

Reserveren
Via deze website kunt u uw basic huurtent reserveren op de gewenste camping en in de gewenste periode en deze boeking afsluiten met een Ideal betaling. Na uw betaling krijgt u automatisch een bevestiging/factuur per mail met de daarbij benodigde reisinformatie.

Aankomst/Vertrek
Op uw boekingsbevestiging staat het tijdstip de door u geboekte accommodatie in gebruik kunt nemen en ook het tijdstip waarop u de accommodatie dient te verlaten staat op deze boekingsbevestiging. Wilt u eerder vertrekken, meld dit dan aan onze medewerkers, zodat zij uw vertrek kunnen inplannen en u niet hoeft te wachten op de controle en het terugbetalen van uw borg.

Bij aankomst zullen onze medewerkers u uw accommodatie aanwijzen en de door u bijgeboekte zaken (zoals lakenpakketten) verzorgen.
Is het bij aankomst even druk aan de receptie, dan kunt u een tafeltje op het terras opzoeken en even wachten. Natuurlijk staat het u (en eventueel uw kinderen) ook vrij om eerst even een duik in het zwembad te nemen (alleen mogelijk gedurende de vermelde aankomsttijden) of een korte wandeling in de omgeving te gaan maken. Laat uw vakantie gewoon beginnen.

Komt u onverwachts te laat, belt u dan onderweg even met onze nooddienst op
+31 (0) 641496400. De dienstdoende medewerker kan u dan verder helpen en bijvoorbeeld zorgen dat de receptie nog heel even openblijft. Bent u veel te laat, dan kunt u - alleen na contact met de nooddienst - de volgende dag nog aankomen. Zonder contact vervalt uw boeking automatisch na de laatste aankomsttijd.

Borg
Als u een mobile home heeft gehuurd dient u ter plaatse bij onze medewerkers een contante borg te voldoen. Deze is 100,- euro per accommodatie en deze borg krijgt u bij vertrek meteen weer retour als de accommodatie en de inventaris veegschoon en compleet is bevonden door onze medewerkers.
 

Drinkwater
Wettelijk gezien voldoet het drinkwater in de Ardennen aan alle eisen. Wij zien echter toch dat mensen op vakantie vaker maagklachten krijgen dan thuis. Gekookt water drinken kan wel, maar dat is een heel gedoe. Daarom adviseren wij op flessenwater te gebruiken als je water wilt drinken.

Koude nachten
In de Ardennen is het verschil in temperatuur tussen dag en nacht groter dan in Nederland. Onze verhuur accommodaties zijn veelal voorzien van dekbedden. Mocht u het vermoeden hebben dat u niet genoeg heeft aan 1 dekbed per persoon, dan adviseren wij u om een extra dekbed en/of slaapzak mee te nemen. Wij wijzen u erop dat het meenemen en/of gebruiken van een (extra) electrische kachel in België bij wet verboden is en onze medewerkers strenge handhavingsinstructies hebben.

Huisdieren
In onze huuraccommodaties zijn huisdieren nadrukkelijk niet toegestaan.
 

Eindcontrole - zelf schoonmaken
Een huuraccommodatie dient u schoon achter te laten. Dit betekent:
- Huurbedlinnen in de daartoe bestemde zak.
- Huurdekbedden opgevouwen op de bedden de bedden en daarop de
  hoofdkussens.
- Afwas schoon in de kast.
- Keukenkastje en kooktoestel schoon en vrij.
- Vloeren leeg en schoongeveegd.
- Tafels en stoelen schoon en netjes op de plek.
- Ramen schoon.
- Vuilniszak uit de vuilbakken en in de container op de camping.
- Koelkast leeg en schoon.
- Ramen en deuren gesloten.
- Lichten uit.
- Alle persoonlijke bezittingen zijn uit de accommodatie.
Eindcontrole - Schoonmaak bijgeboekt a € 29,50
Een huuraccommodatie dient u veegschoon achter te laten. Dit betekent:
- Huurbedlinnen in de daartoe bestemde zak.
- Huurdekbedden opgevouwen op de bedden de bedden en daarop de
  hoofdkussens.
- Afwas schoon in de kast.
- Aanrecht en kooktoestel vrij.
- Vloeren leeg en veegschoon.
- Vuilniszak uit de vuilbakken en in de container op de camping.
- Koelkast leeg.
- Ramen en deuren gesloten.
- Lichten uit.
- Alle persoonlijke bezittingen zijn uit de accommodatie.

Heeft u bovenstaande zaken in orde gemaakt, dan volgt er op uw verzoek een controle door onze medewerkers. Is alles in orde, dan levert u de sleutel in en ontvangt u uw borg terug en is de vakantie helaas ten einde. Goede reis en rij voorzichtig!