Lakenpakket


Bij de huur van een accommodatie bij de Olympia Camping Group is het verplicht om per persoon een lakenpakket van €13,15 af te nemen.

 

Inhoud
Een kussen, een dekbed, een kussensloop, een onderlaken en een dekbedovertrek.
Het pakket met de kussensloop, het onderlaken en een dekbedovertrek wordt schoon en verpakt aangeleverd op de dag van aankomst. Het kussen en dekbed vindt u in de accomodatie. U dient de bedden zelf op te maken. Na gebruik vragen wij u het dekbedovertrek, het onderlaken en de kussensloop weer bij de receptie in te leveren, het dekbedovertrek en kussen laat u achter in de accomodatie.

 

Koude nachten
In de Ardennen is het verschil in temperatuur tussen dag en nacht groter dan in Nederland. Onze verhuur accommodaties zijn veelal voorzien van standaard dekbedden. Mocht u het vermoeden hebben dat u niet genoeg heeft aan één dekbed per persoon, dan adviseren wij u om zelf een extra dekbed en/of slaapzak mee te nemen.
Wij wijzen u erop dat het meenemen en/of gebruiken van een (extra) elektrische kachel in België bij wet verboden is en onze medewerkers strenge handhavingsinstructies hebben.

 

Vertrek
U dient de dekbedden bij vertrek opgevouwen op de bedden achter te laten. De lakenpakketten dienen bij de receptie te worden ingeleverd.