Onze partners 


Op onze campings werken wij samen met een aantal gespecialiseerde partners. Hieronder treft u een korte introductie aan.

Ardennen Adventures
Ardennen Aventures organiseert geheel verzorgde outdoorprogramma's in de Ardennen voor groepen vanaf 5 deelnemers. Ardennen Adventures is een onderdeel van Labyrinth Outdoor & Travel en houdt zich al meer dan 15 jaar bezig met het organiseren van outdoorkampen, werkwerken en outdooractiviteiten voor schoolgroepen op de mooiste plekjes van Europa. De deelnemers zijn veelal schoolgroepen, werknemers van bedrijven, families en vriendengroepen. De deelnemers zijn geen topsporters, maar wel sportief ingesteld. Ze houden van actie, willen wat meemaken en zien graag wat van de omgeving. Voor meer informatie kijkt u op www.ardennen-adventures.nl.

 

Labyrinth Outdoor & Travel
Labyrinth biedt u een ruime keuze van vakanties door heel Europa en ver daarbuiten. En natuurlijk ook op de campinngs van De Olympia Camping Group. Zij zijn daarin beslist anders dan anderen, want de reizen zijn niet alleen betaalbaar, maar ook nog eens passend bij wie u bent. Zo heeft Labyrinth vakanties voor verschillende leeftijds-groepen, singles en voor families en 1-oudergezinnen. Ook outdoorspecials, breaks en wandelvakanties vindt u op hun site terug: www.labyrinth.nl.