Recreatiepark de Wrange


Omschrijving
Deze gezellige familiecamping ligt aan de rand van de Achterhoekse stad Doetinchem. De camping ligt op een open plek in het bos.

 

Faciliteiten
Deze camping heeft een verwarmd sanitairgebouw met daarin een babyruimte en een wasserette. Op de camping is een kampwinkel / cafetaria / brasserie waar u verschillende dingen kunt kopen. De openingstijden van de kampwinkel staan bij de winkel vermeld. Ook is er een ruime parkeerplaats aanwezig waar u uw auto kunt parkeren. Het buitenzwembad en kleuterbad zijn beiden verwarmd. Voor de veiligheid zijn beide zwembaden omheind met een hek. Voor de kinderen is er een ruime speeltuin met airtrampoline op een rustige plek waardoor ze hier onbezorgd kunnen spelen. Ook zijn er midden op de kampeervelden speeltuintjes opgesteld.
Samen een spelletje midgetgolfen spelen, jeux de boules of een potje tafeltennis.  

Er is een gezellig café met restaurant met een mooi buitenterras: Brasserie De Wrange, waar u ook á-la-cart terecht kunt voor een gemakkelijke maaltijd of een uitgebreid diner.
Tevens is er een afhaalcafetaria waar u snacks, frites, ijs en menu’s kunt afhalen. In het seizoen worden voor onze campinggasten vanaf 14 juli verscheidene activiteiten door de Brasserie georganiseerd zoals; dansavonden, play-back show, karaoke, kaartavonden, dartcompetitie en meer!
In het hoogseizoen vanaf 14 juli worden er door het recreatieteam verschillende programma's georganiseerd voor jong en oud. U kunt per aankomstdatum zien wat er wordt georganiseerd: https://eendenclub.nl/wrange/home/

 

Accommodatie
De Freecamp classic tenten staan op een aparte plek op de camping. Komt u met uw eigen auto, dan is het vaak niet mogelijk om deze pal naast de tent te parkeren (wel voor het in- en uitladen). Dit heeft als voordeel dat kinderen vrij kunnen spelen en het ziet er een stuk netter uit. De auto kunt u op een veilige centrale parkeerplaats parkeren, niet ver van uw tent.
 

Omgeving
Het bos rondom de camping heet De Koekendaal en bestaat uit loof- en dennenbos. Dicht bij de camping is een dierenweide, kinderboerderij en er zijn drie gemarkeerde wandelroutes uitgezet van 10, 15 en 45 minuten.
Er zijn mooie en goed onderhouden fietsroutes aangelegd door heel de Achterhoek, waaronder de ANWB IJsselroute (39 km) welke langs de IJssel en het nostalgische dorpje Doesburg leidt.In Doetinchem vindt iedere week op de dinsdagochtend de markt plaats. Hier zijn vele stoffenkraampjes, vis-, kaas-, kip-, sokken-, fournituren, planten verkopers. Het is er altijd gezellig druk. Van de markt uit loopt u zo de gezellige binnenstad in waar u veel modewinkeltjes maar ook restaurantjes en terrasjes kunt vinden.

In de buurt van Doetinchem liggen onder andere het Land van Jan Klaassen voor de jongere kinderen en het klimbos in Ruurlo voor de oudere jeugd en dappere ouders.
Er is genoeg te doen in de Achterhoek, komt u het samen met ons beleven?
 

Routeomschrijving vanaf A18 Doetinchem
- Vanaf de A12 neemt u de A18 richting Doetinchem-Enschede.
- Vanaf de A18 neemt u de afslag Doetinchem-Oost. Dat is afslag nummer 4.
- Onderaan de afrit linksaf (u ziet Mc Donalds voor u) richting Doetinchem.
- Volg de weg.
- Bij de verkeerslichten na de BP benzinestation rechtsaf.
- Voor de bussluis rechtsaf.
- 2e straat links (door de woonwijk heen rijden) geheel tot het eind.
- Op de t-splitsing rechtsaf.
- Na ongeveer 2 km (over de Rijksweg) ligt de camping aan de rechterkant.
- Afstand vanaf Utrecht: 99 kilometer

LET OP: Vertrouw niet op uw navigatie/TomTom, want die sturen u vaak verkeerd!
 

Adres:
Recreatiepark De Wrange
Rekhemseweg 144
7004 HD Doetinchem

Telefoon: 0031 (0) 172 - 820 000
E-mail: info@olympia-campings.com