Campingplek voor tent, caravan of vouwwagen (1-6 pers.) - Camping Les SablesInformatie

 

Kom kamperen op een plattelandscamping.

Wilt u deze zomer lekker een weekje weg? Op 1 dag is deze camping aan te rijden. De rustig gelegen familiecamping ligt aan de rand van het dorpje Pouilly-sur-Saône waar een bakkertje en een miniwinkeltje met de eerste levensbehoeften te vinden zijn. De camping ligt dicht bij een goed aangelegde fietsroute vanaf het levendige dorpje Seurre naar het historische dorpje Verdun-sur-le-Doubs. Geniet van de wijnvelden rond Beaune.
Doe mee aan een van de vele watersport- en outdooractiviteiten die vanaf de camping worden aangeboden. Fijne camping op 50m van de rivier. Nederlandstalige beheerders, voornamelijk Nederlandse campinggasten. Geniet van een welverdiende vakantie vol met activiteiten in de zon. Vive La France!

 

Ruime kampeerplekken van ongeveer 100 m2. Stroom is bij boeking bij te boeken.

Camping Les Sables is een rustige familiecamping op 50 m van de rivier de Saône. Autoluwe camping met veel ruimte om te voetballen, volleyballen, om een potje jeux de boule te spelen, te badmintonnen etc.
Aan de rand van het dorpje Pouilly-sur-Saône en op ongeveer 4 km afstand van het plaatsje Seurre waar gezellige restaurantjes, terrasjes en kledingboetiekjes te vinden zijn. Ook zijn hier 3 grote supermarkten waar de dagelijkse boodschappen gekocht kunnen worden.
Een vlakke plattelandscamping in het hart van de Bourgogne. Goede wandel- en fietspaden in de omgeving. Een Safaritent met  bar en zitgelegenheid met verkoop van drankjes en snacks. Er is een kampvuurplek om gezellig 's avonds met de overige campinggasten te proosten met een drankje en de belevenissen van de dag aan elkaar te vertellen. Mooie begroeiing, schaduwrijke plekken, gezinnen met kinderen maar ook ouderen voelen zich erg prettig op deze fijne camping.. Eenvoudig sanitair. Voor kinderen tot 4 jaar en mindervaliden zijn op deze camping geen voorzieningen.

Er worden vanaf de camping allerlei watersport- en outdooractiviteiten georganiseerd. Denk aan kanovaren, SUPPEN of vlottenbouwen en -varen over de Saône. Bij Seurre is het mogelijk om een keer op waterski's achter een speedboot te hangen. Verder kunt u bij ons op de camping buks- en boogschieten of ga mee een mooie tocht door de omgeving maken op een outdoorstep waarbij je het laatste stuk langzaam heuvel afwaarts gaat. Bij Beaune is een prachtig klimgebied waar we gaan abseilen en klimmen. Voor zowel de beginner als geoefende klimmer zijn voldoende mogelijkheden.
Ga op city trip naar historische steden als Beaune, Dijon of bezoek een waterval iets verderop.

Geen zin om te koken deze week? Schuif aan bij de door ons georganiseerde bbq-, pasta- of pizza avond waarbij we aan lange tafels gezellig samen genieten van een heerlijke maaltijd.
Logeer in onze compleet ingerichte tent. Vervelen is haast onmogelijk door de vele activiteiten dus kom de sfeer eens proeven van het kamperen en het fijne buitenleven.


Reissom
De reissom is o.b.v. 4 personen, voor de 5e en/of 6e persoon betaalt u een eenmalige toeslag van € 39,50 p.p.
Activiteiten
Voor meer informatie klik hier.
Vervoer
• Eigen vervoer
Vanaf Utrecht 760 km


 
Aankomsttijden: Vanaf 15.00 - 22.00
Vertrektijden: Voor uiterlijk 11.00
Verplichte bijkomende kosten
Boekingskosten € 14,50 pa
Locale heffingen € 2,89 pppn
Extra bij te boeken
Preferentie: schaduwplek € 9,50 pa
Preferentie: dicht bij sanitair € 9,50 pa
2e Auto/motor € 5,00 pn
Huisdier € 5,00 pn
Stroom € 5,65 pn
Aanhanger/aanhangwagen € 15,00 pa
Preferentie: zonnige plek € 9,50 pa
Eigen bijzettentje plaatsen (Partytenten niet toegestaan!) € 5,00 pn
Preferentie: spec. verzoek (vul verzoek in) € 19,50 pa
Preferentie: naast bekenden (zelfde extra's zoals preferenties, stroom, e.d. bijboeken verplicht, vul naam in) € 19,50 pa

Juli 2024 Nachten Reissom
za 06 jul - za 13 jul Zomervakantie week 7 VOL
za 13 jul - za 20 jul Zomervakantie week 7 VOL
za 20 jul - za 27 jul Zomervakantie week 7 VOL
za 27 jul - za 03 aug Zomervakantie week 7 VOL