ACTIVITEITEN te boeken vanaf camping Les Sables in Frankrijk

1. SUP 
2. Outdoorsteppen op "Freek Footbike"
3. Vlottenbouwen en -varen. 
4. Shooting (boogschieten, luchtbuks)
5. Kanovaren
6. Abseilen en Klimmen

1. SUP 
Peddel al staand over de Saône. Vanaf de camping. Eerst oefenen we aan wal en vervolgens gaan we het water op. Zwemvest aan. Bewaar uw evenwicht als u op deze sup staat en beweeg u voort met een lange peddel over het water. Gezellige groepsactiviteit.(Duur ± 2,5 uur) (vanaf 10 jaar, € 15,- p.p.)

2. Outdoorsteppen op "Freek Footbike"
Op steps met grote wielen, brede banden (meer grip en betere ligging) en de beste schijfremmen gaan we na instructie in gezelschap van een gezellige groep mensen en o.l.v. een instructeur een leuke relaxte rit  door de omgeving steppen. (Duur ± 2,5 uur € 15,- p.p.) (vanaf 10 jaar)

3. Vlottenbouwen en -varen.
Instructie met o.a. knopen leren. Teams maken en met tonnen, touwen en palen een vlot gaan bouwen. Vervolgens op het vlot een stuk op de rivier varen. (Zwemvest aan, peddel in de hand) (Duur ± 2 uur € 10,- p.p.) (vanaf ± 6 jaar en zwemdiploma vereist) 

4. Shooting (boogschieten, luchtbuks)
Haal de scherpschutter in uzelf naar voren en schiet op het target. Verschillende doelen en afstanden in onze shooting range. Probeer ze maar uit! Wie schiet het meeste in de roos? (Duur ± 2 uur) (vanaf 15 jaar, € 15,- p.p.)

5. Kanovaren
3 persoons Kano's. Peddel mee over de rivier de Saône. Na instructie gaat u met kano, peddel en zwemvest te water. Onderweg de mogelijkheid om bij een grasveldje aan land te gaan, hier wat te drinken en in het water te plonsen. Voor jong en oud een bijzondere belevenis.(Duur ± 2 uur € 19,- p.p.)


6. Abseilen en klimmen
De instructeurs van camping Les Sables nemen u mee naar het prachtige klimgebied aan de andere kant van Beaune.
Voor zowel de beginnend als de gevorderde klimmer zijn hier genoeg mogelijkheden om een dagje heerlijk te klimmen naar grote hoogte.

Ter plaatse te boeken:
Wijn- of bierproeverij: Natuurlijk mag een wijnproeverij avond niet ontbreken in deze wijnstreek. Gezellige avond waarbij wij u onder het genot van een hapje een aantal Bourgondische wijnen proeven. In overleg eventueel bierproeverij. Met borrelhapjes en 5 soorten bier of wijn. 

Op eigen gelegenheid:
City trip Dyon of Chalon sur Saône: Bezoek het oude centrum van een van deze mooie steden waar oude klinkerstraatjes u leiden langs oude statische gebouwen en waar gezellige terrasjes u uitnodigen voor een lekker drankje of hapje na een middagje shoppen of cultuursnuiven.

Boek hier een accommodatie of kampeerplek en kom naar de Bourgogne. Wij nemen u graag mee naar de mooiste plekjes in de streek van: du Vin en du Pain. Geniet van het leven a la campagne. Vive La France.


Vive la France!