Freecamp Classic Huurtent (max. 4 personen)


Op onze campings staan vanaf 2017 nieuwe "Freecamp Classic" Huurtenten met een klassieke look die lijkt op het ouderwetse kamperen in de jaren 60 en 70. De warme sfeer en natuurlijke uitstraling uit die tijd zijn meegenomen in het ontwerp van deze gloednieuwe tent.

Wij hebben het gevoel van de jaren 60/70 erin weten te houden door gebruik van oranje/bruine kleuren, de vorm van de tent en de samenstelling van het interieur. Met een knipoog naar vroeger en met het comfort van het hedendaags kamperen: comfortabele bedden met lattenbodems en luxe matrassen, 4 standenstoelen, een practische houten binnenvloer en een keukenblok welke is voorzien van pannen/serviesgoed/bestek en de benodigde keukenhulpjes. Ook zijn we erin geslaagd de leefruimte visueel en praktisch te vergroten. Er is een speels effect verwerkt in het ontwerp door de oprolbare voorwand en -deur binnen en buiten samen tot één grote living te laten smelten. Samen tafelen en geniten met zicht op buiten. Het zijn de details die het tot een eenheid maken en die rust uitstralen.
We hebben een echte oldtimer uit de seventies omgetoverd naar een eigentijdse Freecamp Classic Huurtent welke vanaf april 2017 te boeken is op onze campings.
Freecamp Classic Huurtent voor 4 personen
In de tent heeft u de beschikking over de volgende faciliteiten:
- Een compleet ingerichte tent.
- Een plek van minimaal 75 m².
- Een parkeerplek voor uw auto op de parkeerplaats.
- Gebruik van centraal sanitair met gratis warme douche.
- Gratis gebruik van alle centrale faciliteiten.
Inventaris Freecamp Classic Huurtent voor 4 personen
1 x 2-persoonsbed (190 x 140 cm), 2 x 1-persoons bed, 4 x Dekbed, 4 x Kussen, 4 x Luxe Standenstoel, 1 x Tafel, 1 x Keukenkast,  1 x Stekkerblok +  CE Stroomkabel (indien bijgeboekt), 1 x Koelkast (indien bijgeboekt), 1 x Houten Terras binnen, 4 x Bord glas, 4 x Dessertschaaltje glas, 4 x Koffie- / Theemok glas, 4 x Multifunctioneel mes, 4 x Vork,  4 x Lepel, 1 x Bestekbak, 1 x Thermosfles,  1 x Filterhouder, 1 x Kooktoestel, 2 x Pan, 1 x Koekenpan, 3 x Onderzetter, 1 x Snijplank, 1 x Spatel-Roerset, 1 x Blikopener, 1 x Kurkentrekker, 1 x Meng-Slakom, 1 x Verlichting, 1 x Afwasteil, 1 x Asbak, 1 x Bezem, 1 x Blik en Veger, 1 x Vuilnisemmer , 1 x Jerrycan, 1 x Gasfles, 1 x Gasslang, 1 x Gasdrukregelaar, 1 x Curverbox en 1 x Emmer.
U ontvangt bij aankomst een nieuwe keukenset met daarin: Afwasborstel, Dweil, Vaatdoek, Toiletrol en Vuilniszak.
(deze lijst kan in de praktijk licht afwijken, mist u iets, vraag het bij de receptie)
Huisdieren
In de Freecamp Classic Huurtenten zijn huisdieren nadrukkelijk niet toegestaan.
U kunt bij een boeking voor een Freecamp Classic Huurtent dan ook geen huisdieren meenemen.
Reserveren
Via deze website kunt u uw basic huurtent reserveren op de gewenste camping en in de gewenste periode en deze boeking afsluiten met een Ideal betaling. Na uw betaling krijgt u automatisch een bevestiging/factuur per mail met de daarbij benodigde reisinformatie.
Locaties
Wij hebben op de volgende campings de mogelijkheid om een Freecamp Classic Huurtent te boeken camping au Bord de l Ourthe, camping le Confluent, camping Olympia, camping le Moulin du Diable, camping les Pommiers allen in Belgie, camping de Wrange in Nederland en camping les Sables in Frankrijk.
Aankomst
Op uw boekingsbevestiging staat het tijdstip de door u geboekte accommodatie in gebruik kunt nemen en ook het tijdstip waarop u de accommodatie dient te verlaten staat op deze boekingsbevestiging. Wilt u eerder vertrekken, meld dit dan aan onze medewerkers, zodat zij uw vertrek kunnen inplannen en u niet hoeft te wachten op de controle en het terugbetalen van uw borg.

Bij aankomst zullen onze medewerkers u uw accommodatie aanwijzen en de door u bijgeboekte zaken (zoals lakenpakketten) verzorgen.
Is het bij aankomst even druk aan de receptie, dan kunt u een tafeltje op het terras opzoeken en even wachten. Natuurlijk staat het u (en eventueel uw kinderen) ook vrij om eerst even een duik in het zwembad te nemen (alleen mogelijk gedurende de vermelde aankomsttijden) of een korte wandeling in de omgeving te gaan maken. Laat uw vakantie gewoon beginnen.
Komt u onverwachts te laat, belt u dan onderweg even met onze nooddienst op
+31 (0) 641496400. De dienstdoende medewerker kan u dan verder helpen en bijvoorbeeld zorgen dat de receptie nog heel even openblijft. Bent u veel te laat, dan kunt u - alleen na contact met de nooddienst - de volgende dag nog aankomen. Zonder contact vervalt uw boeking automatisch na de laatste aankomsttijd.
Borg
Als u een mobile home heeft gehuurd dient u ter plaatse bij onze medewerkers een contante borg te voldoen. Deze is 100,- euro per accommodatie en deze borg krijgt u bij vertrek meteen weer retour als de accommodatie en de inventaris veegschoon en compleet is bevonden door onze medewerkers.
Drinkwater
Wettelijk gezien voldoet het drinkwater in de Ardennen aan alle eisen. Wij zien echter toch dat mensen op vakantie vaker maagklachten krijgen dan thuis. Gekookt water drinken kan wel, maar dat is een heel gedoe. Daarom adviseren wij op flessenwater te gebruiken als je water wilt drinken.
Koude nachten
In de Ardennen is het verschil in temperatuur tussen dag en nacht groter dan in Nederland. Onze verhuur accommodaties zijn veelal voorzien van dekbedden. Mocht u het vermoeden hebben dat u niet genoeg heeft aan 1 dekbed per persoon, dan adviseren wij u om een extra dekbed en/of slaapzak mee te nemen. Wij wijzen u erop dat het meenemen en/of gebruiken van een (extra) electrische kachel in België bij wet verboden is en onze medewerkers strenge handhavingsinstructies hebben.
Huisdieren
In onze huuraccommodaties zijn huisdieren nadrukkelijk niet toegestaan. U kunt bij een boeking voor een Freecamp Classic Huurtent dan ook geen huisdieren meenemen.
Vertrek
Op uw boekingsbevestiging staat het tijdstip waarop u de door u geboekte Freecamp Classic Huurtent dient te verlaten. Wilt u eerder vertrekken, meld dit dan aan onze medewerkers, zodat zij uw vertrek kunnen inplannen en u niet hoeft te wachten op de controle en het terugbetalen van uw borg.
 
Eindcontrole - Schoonmaak door u zelf
De Freecamp Classic tent dient u schoon achter te laten. Dit betekent:
- Huurbedlinnen in de daartoe bestemde zak of container.
- Huurdekbedden opgevouwen op de bedden.
- Kussens op de bedden.
- Afwas schoon in de kast.
- Aanrechtje schoon en vrij.
- Vloeren leeg, schoongeveegd en gedweild.
- Tafels en stoelen schoon en netjes op de plek.
- Ramen schoon.
- Vuilniszak uit de vuilbak in de container op de camping.
- Koelkast schoon en leeg.
- Ramen en deuren gesloten.
- Lichten uit.
- Alle persoonlijke bezittingen zijn uit de accommodatie.
 
Eindcontrole - Schoonmaak bijgeboekt
De Freecamp Classic Tent dient u veegschoon achter te laten. Dit betekent:
- Huurbedlinnen in de daartoe bestemde zak of container.
- Huurdekbedden opgevouwen op de bedden.
- Kussens op de bedden.
- Afwas schoon in de kast.
- Aanrechtje vrij.
- Vloeren leeg en veegschoon.
- Vuilniszak uit de vuilbak in de container op de camping.
- Koelkast leeg.
- Ramen en deuren gesloten.
- Lichten uit.
- Alle persoonlijke bezittingen zijn uit de accommodatie.
 
Heeft u bovenstaande zaken in orde gemaakt, dan volgt er op uw verzoek een controle door onze medewerkers. Is alles in orde, dan ontvangt u uw borg terug en is de vakantie helaas ten einde. Goede reis en rij voorzichtig!