Boeken op de website


Beleef het kamperen in de prachtige natuur van de Belgische Ardennen. Onze campings bieden vele mogelijkheden om er met uw gezelschap actief op uit te gaan. Huur een accommodatie of campingplek.
Boeken gaat heel gemakkelijk
Kies een accommodatie op een camping (klik hier), kies uw datum, vul het aantal deelnemers in (gezelschap inclusief uzelf en iedereen van 0-99 jaar), klik vervolgens de opties aan die u prefereert, klik op verzekering ja of nee, kies uw betaalwijze (Ideal, Visa, Mastercard of Mister Cash) druk dan op boeken.
U komt nu in het tweede deel van de boeking waarbij u alle namen van uw gezelschap invult. Start met al uw eigen gegevens en vervolgens van de overige deelnemers.
Check het totaalbedrag, ga accoord met onze voorwaarden, klik daarna op definitief boeken en stap 3: betaal vervolgens uw boeking.
Na uw betaling (Ideal, Mistercash, Mastercard of Visa) ontvangt u direct per e-mail de factuur/boekingsbevestiging, onze boekingsvoorwaarden en de reisinformatie. Indien u deze uitprint kunt u hiermee snel inchecken bij de receptie bij aankomst. per mail (check evt. in uw spam map/ongewenste mail indien u niet gelijk iets ontvangt).


Prijzen van onze huuraccommodaties en campingplekken (voor uw eigen tent) staan bij de betreffende data vermeld en de bijkomende kosten komen automatisch in beeld.

Tarieven (aankomst tussen 15.00-20.00 uur en op vertrekdag voor 11.00 uur).
Campingplek (voor tent/caravan/vouwwagen/camper met 4 pers.) € 24,50 per nacht.
Stroom € 4,50 per accommodatie per nacht.
Toeristenbelasting € 1,10 per persoon per nacht.
Milieuheffing € 3,65 per accommodatie per nacht.

Huisdier € 5,- per huisdier per nacht - alleen bij campingplekken (max. 2 huisdieren per plek).
Bijzettentje € 5,- per nacht (max. 1 per plek).
5e of 6e persoon (zie bij arrangement).
2e Auto € 5,- per nacht.
Lakenpakketten (verplicht bij onze huuraccommodaties) € 9,50 per persoon

Boeken is alleen mogelijk via deze website en alleen keuze uit speciale midweek/weekend of weekarrangementen.

Bij vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor via:

Telefoon hoofdkantoor Nederland: 0031 (0) 172 - 820 000 
E-mail: info@olympia-campings.com

U kunt de reservering in het Nederlands invullen en u ziet gelijk wat de totale kosten zijn.

Online boeken lijkt een beetje op winkelen in een gewone winkel – u bekijkt ons aanbod aan accommodaties, selecteert de accommodatie waar u in geïnteresseerd bent, klikt deze aan, u vult de gevraagde gegevens in en klikt uw andere wensen aan, geeft de namen en geboortedata van uzelf en alle medereizigers op, en rekent vervolgens veilig online af met een betaling.