Boeken op de website


Beleef het kamperen in de prachtige natuur van de Belgische Ardennen of de Franse Bourgogne. Onze campings bieden vele mogelijkheden om er met uw gezelschap actief op uit te gaan.

Online boeken lijkt een beetje op winkelen in een gewone winkel – u bekijkt ons aanbod aan accommodaties, selecteert de accommodatie waar u in geïnteresseerd bent, klikt deze aan, u vult de gevraagde gegevens in en klikt uw andere wensen aan, geeft de namen en geboortedata van uzelf en alle medereizigers op, en rekent vervolgens veilig online af met een betaling.

Boeken is alleen mogelijk via deze website en u heeft alleen keuze uit speciale midweek/weekend of weekarrangementen. U kunt de reservering in het Nederlands invullen en u ziet gelijk wat de totale kosten zijn.

Boeken gaat heel gemakkelijk
Kies een accommodatie op een camping (klik hier), kies uw datum, vul het aantal deelnemers in (gezelschap inclusief uzelf en iedereen van 0-99 jaar), klik vervolgens de opties aan die u wilt bijboeken, boek eventueel een verzekering bij (enkel voor Nederlands ingezetene), kies uw betaalwijze (iDeal, Bancontact of SOFORT Banking) en druk dan op boeken.
U komt nu in het tweede deel van de boeking waarbij u alle namen van uw gezelschap invult. Start met al uw eigen gegevens en vervolgens van uw reisgezelschap.
Check het totaalbedrag, ga akkoord met onze voorwaarden, klik daarna op definitief boeken en betaal vervolgens uw boeking.

Na uw betaling ontvangt u direct per e-mail de factuur/boekingsbevestiging, onze boekingsvoorwaarden en de reisinformatie. Neem de factuur/boekingsbevestiging bij voorkeur uitgeprint of op uw mobiele telefoon mee naar de camping, dan kunt u snel inchecken.

Geen reisinformatie ontvangen?
Controleer eerst uw spam/ ongewenste e-mail map.
Neem contact met ons op via info@olympia-campings.com.

Vragen
Bij vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor via:
Telefoon hoofdkantoor Nederland: 0031 (0) 172 - 820 000 
E-mail: info@olympia-campings.com