Receptie


Aankomst/Vertrek
Aankomst
Op uw boekingsbevestiging staat het tijdstip de door u geboekte accommodatie of campingplek in gebruik kunt nemen. Het is niet mogelijk om eerder aan te komen, de receptie kan dan vanwege schoonmaak van de accommodaties ook gesloten zijn.

Animatie/outdoorprogramma
Bij aankomst krijgt u via uw incheck ook ons outdoor- en kinderanimatieprogramma met aanvangs-/eindtijden aangeboden. U kunt zich voor de activiteiten bij de receptie opgeven. De instructeurs komen bij u langs om af te rekenen en u krijgt dan van hen gelijk te horen wanneer de activiteiten plaatsvinden en waar u zich dient te verzamelen.
Onze outdoor-instructeurs gaan graag met u op pad in de natuur tijdens het beoefenen van diverse adventure sporten zoals: kajakken, outdoorsteppen, mountainbiken, klimmen, abseilen, boogschieten of… de thrillseeker… de challenge in Carrienta. Deze oude mijn, alleen te betreden door een tunnel van 400 meter, is geheel omgebouwd tot een waar klim en klauter paradijs. Voor meer info: www.carrienta.com

Animatie
Happy Hour (gezellig wat drinken in de bar, nieuwe mensen leren kennen), Fakkeltocht, Outdoorcooking (uw eigen maaltijd koken op kolen in de buitenlucht), Hollandse Avond met o.a. muziekbingo (herken het nummer en streep af op de bingokaart), make your own pizza en jongens tegen de meisjes (spelprogramma, deelname vanaf 16 jaar), tafeltennistournooi.

Kinderanimatie (voor kinderen tussen de 4 en 10 jaar)
Op het programma staan o.a. spoorzoeken op de camping, smokkelspel, marshmallows en brood roosteren op een kampvuurtje, twister, mikado, darten, knutselochtenden: een lantaarn of slinger maken of een mooie kleurplaat inkleuren, muziekbingo, fakkeltocht, mini-kids-disco, tafeltennistournooi of je eigen pizza bakken.

Vertrek
Ook het tijdstip waarop u de accommodatie dient te verlaten staat op deze boekingsbevestiging. Wilt u eerder vertrekken, meld dit dan aan onze medewerkers, zodat zij uw vertrek kunnen inplannen en u niet hoeft te wachten op de controle en het eventueel terugbetalen van uw borg.

Het kan voor komen dat de receptie op bepaalde tijden gesloten is. Vaak hangt er aan de deur van de receptie een mededelingformulier. In (zeer) dringende gevallen kunt u dan het nummer bellen welke op het betreffende formulier vermeld staat.

Campingtarieven (aankomst vanaf 15.00-20.00 uur en op vertrekdag voor 11.00 uur).
Boeken alleen mogelijk via deze website en alleen keuze uit midweek/weekend of weekarrangementen.