1-Oudervakantie week: 29 juli - 5 augustus op le Confluent


Wat is er leuker dan op vakantie te gaan met andere 1-ouders? 

Op dit moment hebben wij 66 1-oudergezinnen op camping le Confluent geboekt staan op 29 juli en

30 1-oudergezinnen op camping Olympia. Nog nog een paar campingplekken beschikbaar! Boek snel een plekje om met je eigen tent of caravan te komen kamperen!


We hebben dit jaar speciaal voor 1-oudergezinnen een week boordevol leuke activiteiten georganiseerd. Samen er op uit gaan, andere mensen ontmoeten en samen lol maken: dat staat voorop deze week.
Een groot gedeelte van onze accommodaties zijn van 29 juli tot 5 augustus dan ook alleen door 1-oudergezinnen te boeken.
De kinderen vinden hier al snel vriendjes en vermaken zich in het zwembad of maken samen een kampvuur om daarboven de hotdogs te braden, terwijl jij gezellig op pad gaat met de andere vaders en moeders om de omgeving te verkennen of lekker ontspannen bij je accommodatie een boekje gaat lezen. Aan het einde van een heerlijke dag samen wat drinken 'op het terras van de camping of bij een knapperend kampvuurtje. Over koken hoef je je ook niet druk te maken want er wordt o.a. een bbq avond- of pasta avond georganiseerd waar jullie je voor in kunnen schrijven.  Er is altijd plek!


Tijdens deze gezellige 1-oudervakantie verblijven jullie op camping Le Confluent. Deze prachtige camping ligt op het punt waar de rivieren de Ourthe en de Amblève samenkomen. Er is een heerlijk zwembad, een restaurant, bar, midgetgolfbaan en volop activiteiten en animatie. Het verblijf is op basis van logies. 

Voor het verblijf kun je kiezen uit de volgende accommodaties (kijk onderaan de homepagina bij: onze accommodatie voor omschrijving en inventaris etc. per accommodatie): 
 

Indien je op de betreffende campingplek klikt kun je gelijk boeken:

- Een campingplek (max. 6 personen) voor jouw eigen caravan, camper of tent van min. 90 m2
  klik hier voor informatie over de campingplek.

Activiteiten 
Naast het genieten van een zorgeloze vakantie met andere 1-ouders geven we jullie ook nog de mogelijkheid om diverse activiteiten te ondernemen, zodat jij en de kids zich niet hoeven te vervelen! 
De reisleid(st)er zal de groep de gehele week begeleiden en ervoor zorgen dat je een fantastische tijd hebt. Bij haar kun je de activiteiten boeken en zij kan je informeren over de leukste uitstapjes en kinderanimatie met gezellige spelletjes.

Naast de kinderanimatie programma gaan onze outdoor-instructeurs graag met je op pad de natuur in tijdens het beoefenen van diverse adventure sporten zoals:
kajakken, outdoorsteppen, mountainbiken, klimmen, abseilen, boogschieten
of… de thrillseeker… de challenge in Carrienta.
Deze oude mijn, alleen te betreden door een tunnel van 400 meter, is geheel omgebouwd tot een waar klim en klauter paradijs.
De nadruk bij de deze vakantie ligt op leuke outdooractiviteiten. We bieden verschillende activiteiten die je ter plekke kunt bijboeken vol met spannende activiteiten. De Ardennen lenen zich uitstekend voor het beoefenen van outdoor-activiteiten.
Met haar bergen, bossen en rivieren is er altijd wel een goede plek in de buurt. Ook wordt er een lampionne/fakkeltocht georganiseerd door de reisleiding, waar iedereen gratis aan deel kan nemen.

Wil je even een dagje in de buurt toeren? In deze streek is genoeg te zien en te doen, kom ook en ontdek samen met ons de Belgische Ardennen!

Boek nu snel, want vol is vol.

 

Tot ziens op zaterdag 29 juli!