Coco Sweet (1-4 pers.) - Camping OlympiaInformatie
Glamping CoCo Sweet voor max. 3 (+1) personen. Op een romantische, stijlvolle manier kamperen. Poolclub met 2 zwembaden, restaurant en volop outdoormogelijkheden.
 

Accommodatie met luxe bedden, 3 ruimtes waarvan 1 slaapkamer met 2-persoons bed, ruimte met 2 bedbanken (tevens zitruimte) en keukengedeelte met magnetron en koelkast. De basisprijs is gebaseerd op 3 personen, een 4e persoon kunt u tijdens het boeken bijboeken en hiervoor geldt een toeslag.
Een tuinset op een houten vlonder met grote luifel erboven zodat u bescherming heeft tegen de felle zon maar ook als beschutting als het weer iets minder mooi is. De camping heeft twee zwembaden, een Poolclub met Poolbar waar koele drankjes en mix-drankjes te koop zijn. Er klinkt een zonnig muziekje uit de boxen en er heerst een relaxte sfeer. Neem een verkoelende duik in het zwembad of lees een boek op één van de vele ligbedden.
De basisprijs is voor 3 personen en voor de 4e persoon geldt een toeslag.

Een camping in het Amblèvedal die bruist van de energie. Bedenk een outdooractiviteit en je kunt 'm hier doen: kanovaren, challengeparcours in oude mijn, mountainbiken, shooting, outdoorsteppen, wandelingen door de prachtige natuur, Bivak, Bushcraft technieken, vlottenbouwen, shoot-out (hunt your friend) etc. Een camping vol gezinnen en jongeren die er overdag op uit gaan. De camping ligt aan de rivier de Amblève en aan het eind van de dag gaan de kinderen fijn dammetjes bouwen in de rivier terwijl de ouders op de ligwei van het zonnetje genieten. 's Avonds gaan de kinderen marshmellows roosteren boven een kampvuurtje. We  genieten hier volop van het buitenleven. Er is een restaurant met verkoop van drankjes en snacks. Er is een buitenterras en binnen staan loungebanken met pooltafels, airhockey, tafelvoetbal en dartruimte. Er is gratis Wifi is in de bar/restaurant.
De camping heeft Nederlandse beheerders en over het algemeen komen hier alleen Nederlanders. Kom de ontspannen sfeer eens proeven!

Reissom
De reissom is o.b.v. 3 personen, voor de 4e betaalt u een toeslag van € 39,50.
Activiteiten
Voor meer informatie klik hier.
Vervoer
• Eigen vervoer
• Of reis per trein: treinstation Aywaille, neem vervolgens de bus naar Trois Pont en stap uit bij Olympia
• Afstand vanaf Utrecht: 238 kilometer


 
Aankomsttijden: Vanaf 15.00 - 20.00
Vertrektijden: Voor uiterlijk 11.00
Verplichte bijkomende kosten
Toeristenbelasting € 1,98 pppn
Millieuheffing € 4,35 pn
Lakenpakket € 12,25 pp
Boekingskosten € 14,50 pa
Extra bij te boeken
Eindschoonmaak € 37,50 pa
Handdoekenpakket € 8,00 pp
2e Auto/motor € 5,00 pn
Preferentie: schaduwplek € 9,50 pa
Preferentie: zonnige plek € 9,50 pa
Preferentie: naast bekenden (zelfde extra's zoals preferenties, stroom, e.d. bijboeken verplicht, vul naam in) € 19,50 pa
Preferentie: spec. verzoek (vul verzoek in) € 19,50 pa

Juni 2024 Nachten Reissom
ma 10 jun - vr 14 jun Midweek Voorjaar 4 € 99,00

| Boeken

vr 14 jun - ma 17 jun Weekend Voorjaar, Vaderdag 3 VOL
ma 17 jun - vr 21 jun Midweek Voorjaar 4 VOL
vr 21 jun - ma 24 jun Weekend Voorjaar 3 VOL
ma 24 jun - vr 28 jun Midweek Voorjaar 4 VOL
vr 28 jun - ma 01 jul Weekend Voorjaar 3 VOL