​Campingplekken (eigen tent, vouwwagen, caravan of camper)


Als u een campingplek heeft geboekt heeft u de beschikking over de volgende faciliteiten:

- Een plek van minimaal 90m².
- 10  ampère stroom. (exclusief - bij boeking te
  voldoen)
- Een waterkraan in de buurt van uw tent.
- Een parkeerplek voor uw auto op de parkeerplaats.
- Gebruik van centraal sanitair met gratis warme
  douche.
- Gratis gebruik van alle centrale faciliteiten zoals,
  zwembad, parkeerplaats etc.

Let op: U dient dus zelf uw eigen tent, vouwwagen caravan of camper mee te nemen.

Kamperen met een eigen tent/vouwwagen/caravan of camper
Wilt u zeker zijn van een plekje? Dan adviseren wij u om voortijdig een reservering te maken. In de zomervakanties kan het namelijk voorkomen dat wij vol zijn.
Via deze website kunt u uw reservering op de gewenste camping en periode maken en deze afsluiten met een Ideal betaling. Na uw betaling krijgt u automatisch een bevestiging/factuur per mail met de daarbij benodigde reisinformatie.

Heeft u een bepaalde voorkeur voor een plek, dan kunt u dit bij boeking opgeven.
Voor preferenties vragen wij een kleine toeslag (voor een schaduwplek/plekje in de zon/aan de rivier of dichtbij sanitair vragen wij € 5,- tot € 12,50 per preferentie ; naast bekenden € 10,- en een speciaal verzoek kost € 15,-)
 

Aankomst
Bij aankomst zullen onze medewerkers u bij de receptie ontvangen, uw campingplek aanwijzen en de eventueel door u bijgeboekte zaken verzorgen. In de boekingsbevestiging staan de tijden waarop u kunt aankomen. Wij verzoeken u met klem deze tijden aan te houden.


Is het bij aankomst even druk aan de receptie, dan kunt u een tafeltje op het terras opzoeken en even wachten. Natuurlijk staat het u (en eventueel uw kinderen) ook vrij om eerst even een duik in het zwembad te nemen (alleen mogelijk gedurende de vermelde aankomsttijden) of een korte wandeling in de omgeving te gaan maken. Laat uw vakantie gewoon beginnen.
 

Komt u onverwachts te laat, belt u dan onderweg even met onze nooddienst op
+31 (0) 641496400. De dienstdoende medewerker kan u dan verder helpen en bijvoorbeeld zorgen dat de receptie nog even openblijft. 
Verwacht u veel te laat aan te komen maakt u dan een afspraak om de volgende dag aan te komen. Een dag later inchecken zonder bericht is niet mogelijk. 

Vertrek
Op uw boekingsbevestiging staat het tijdstip waarop u de door u geboekte plek dient te verlaten. Wilt u eerder
vertrekken, meld dit dan aan onze medewerkers, zodat zij uw vertrek kunnen inplannen.