Campingplek (1-6 pers.) - Camping Le BarrageInformatie
Campingplek op gezellige Franse camping met zwembad, volop activiteiten zoals suppen, kanovaren, schieten, steppen en nog veel meer! Camping met Nederlandse campinggasten.
 

Kom kamperen op het platteland en geniet van het plattelandsleven. De camping ligt vlakbij een goed aangelegde fietsroute tussen levendige dorpjes zoals Seurre en het historische dorpje Verdun-sur-le-Doubs. Geniet van de wijnvelden rond Beaune en doe mee aan een van de vele watersportactiviteiten die worden aangeboden. Fijne camping met zwembad, aan de rivier, animatie en activiteiten.

 

Ruime kampeerplekken van ongeveer 100 m2. Stroom is bij boeking bij te boeken.

 

Er is een Safaritent met bar en terras met zitgelegenheid bij het buitenzwembad.  Er is een algemeen basic sanitairgebouw met warme douches (gratis). *Deze camping is niet geschikt voor hele kleine kinderen en ook niet voor invaliden.
Een centrale kampvuurplaats. Tafeltennistafel. Mooie begroeiing, schaduwrijke plekken, gezinnen met oudere kinderen maar ook ouderen voelen zich erg prettig op deze gezellige camping midden in de Bourgogne. Geniet van een drankje op het terras of lees een boekje op het ligbed.
Fijne rustige familiecamping op het platteland aan de rivier. Vervelen is haast onmogelijk door de vele activiteiten dus kom de sfeer eens proeven van het kamperen en het fijne buitenleven.
Activiteiten
Voor meer informatie klik hier.
Vervoer
• Eigen vervoer
Vanaf Utrecht 760 km


 
Aankomsttijden: Vanaf 15.00 - 20.00
Vertrektijden: Voor uiterlijk 11.00
Verplichte bijkomende kosten
Locale heffingen € 2,89 pppn
Boekingskosten € 14,50 pa
Extra bij te boeken
Aanhanger/aanhangwagen € 15,00 pa
Stroom € 5,65 pn
Huisdier € 5,00 pn
2e Auto/motor € 5,00 pn
Preferentie: dicht bij sanitair € 9,50 pa
Preferentie: zonnige plek € 9,50 pa
Preferentie: naast bekenden (zelfde extra's zoals preferenties, stroom, e.d. bijboeken verplicht, vul naam in) € 19,50 pa
Preferentie: spec. verzoek (vul verzoek in) € 19,50 pa
Eigen bijzettentje plaatsen (Partytenten niet toegestaan!) € 5,00 pn
Preferentie: schaduwplek € 9,50 pa

Maart 2024 Nachten Reissom
za 30 mrt - za 06 apr Week Voorjaar 7 € 49,00

| Boeken

za 30 mrt - za 13 apr Week Voorjaar 14 € 98,00

| Boeken