Campingplek (1-6 pers.) - Camping Les Roseaux



Informatie
Camping in het prachtige bosrijke gebied van het natuurgebied Ninglinspo
 

Camping Les Roseaux ligt vlakbij het woeste en idyllische natuurgebied Ninglinspo met haar prachtige wandelpaden langs beekjes en watervalletjes.
Hier heeft u de keuze uit 3 wandelroutes, allen verschillend van lengte (van 6 km tot 22 km).
Aan de rivier de Amblève, in een bosrijke omgeving, ligt deze zonnige terrassencamping met een prachtig uitzicht op de heuvels van de Ardennen. Op de heuvel liggen de nette stacaravans van de vaste seizoensbewoners (zowel Nederlands- als Franstalig) en onderaan de heuvel op het grote grasveld bij de rivier ligt het kampeerveld. Op het grote kampeerveld bij de rivier zijn zonnige en schaduwplekken waar onze huurtenten staan en waar u met uw eigen kampeermiddel heerlijk kunt komen kamperen.

Aan het begin van de camping ligt de receptie en een gezellige bar waar drankjes en snacks verkrijgbaar zijn. Hier heeft u prachtig uitzicht over de camping waar gedurende de zomer animatie wordt aangeboden door Celine en haar team.
Er is een eenvoudig maar net sanitair gebouw met dames- en herengedeelte met toiletten en (gratis) warme douches. Deze camping is niet toegangkelijk voor mindervaliden en rolstoelen (ligt op een heuvel en het sanitair is d.m.v. een stenen trap te bereiken).
Vanaf de camping zijn outdooractiviteiten mogelijk zoals een begeleide en unieke wandeling door het idyllische natuurgebied Ninglinspo met avontuurlijke paden en het wilde karakter van de omgeving.
Stap in een kano of op een step, waag je aan het challengeparcours in Carriënta onze steengroeve die alleen te bereiken is door die 450 m aardedonkere tunnel, boogschieten, een city trip naar Luik of ga pootjebaden in de rivier. ’s Avonds mag er nog een kampvuurtje gestookt worden. Kom tot rust op deze camping waar je gedurende de zomervakantie een midweek of weekendje nog heerlijk van de natuur kunt genieten.

Gedurende de zomermaanden (6 juli tot 31 augustus kunt u hier een weekend-arrangement (vrijdag t/m maandag) of een midweek-arrangement (maandag tot en met vrijdag) boeken. Dit is de enige camping waar een kort verblijf in de zomervakantie te boeken is.

Activiteiten
Voor meer informatie over de bij te boeken activiteiten klik hier.
Vervoer
• Eigen vervoer
• Of reis per trein: treinstation Aywaille, neem vervolgens de bus naar Trois Pont en stap uit bij Ninglinspo.
• Afstand vanaf Utrecht: 248 kilometer


Tot ziens op camping Les Roseaux!
 


 
Aankomsttijden: Vanaf 15.00 - 20.00
Vertrektijden: Voor uiterlijk 11.00
Verplichte bijkomende kosten
Toeristenbelasting € 1,92 pppn
Millieuheffing € 3,98 pn
Boekingskosten € 14,50 pa
Extra bij te boeken
Stroom € 5,25 pn
2e Auto/motor € 5,00 pn
Huisdier € 5,00 pn
Aanhanger/aanhangwagen € 15,00 pa
Eigen bijzettentje plaatsen (Partytenten niet toegestaan!) € 5,00 pn
€ 4,85 pp
Preferentie: dicht bij sanitair € 9,50 pa
Preferentie: zonnige plek € 9,50 pa
Preferentie: schaduwplek € 9,50 pa
Preferentie: naast bekenden (zelfde extra's zoals preferenties, stroom, e.d. bijboeken verplicht, vul naam in) € 19,50 pa
Preferentie: spec. verzoek (vul verzoek in) € 19,50 pa
Preferentie: aan het water € 14,50 pa