1-Oudervakanties in de zomervakantie

Wat is er leuker dan op vakantie te gaan met andere 1-ouders? 

In de afgelopen jaren hebben wij met veel succes eenoudervakanties geboekt. Er zijn blijvende viendschappen uit voortgekomen. Komend jaar organiseren wij door dit succes nu zelfs op elke camping eenoudervakanties! En dat de hele zomer lang!
In de Belgische Ardennen en in Frankrijk in de Bourgogne.
Wil je met je eigen kampeeruitrusting komen? Boek dan een campingplek.
Liever een compleet ingerichte huurtent? Ook dat is mogelijk!
Kijk snel op www.friends2camp.nl voor meer informatie.

We hebben speciaal voor 1-oudergezinnen een zomer lang, een week boordevol leuke activiteiten georganiseerd. Samen er op uit gaan, andere mensen ontmoeten en samen lol maken: dat staat voorop deze week.
Wij hebben een actiefpakket in België en Frankrijk voor een leuke prijs samengesteld die vooraf bij te boeken is. Wil je liever op locatie de activiteiten los bijboeken? Dat is natuurlijk ook mogelijk.
Verder is het animatieprogramma inbegrepen in de prijs. Zo organiseren we  bijvoorbeeld een voetbalwedstrijdje, een bingo-avond, een gezellige volleybalwedstrijd, speurtocht, spelletjesmiddag, kennismakingsspelletjes, fakkeltocht of een kampvuurtje leren maken. Kortom, jullie hoeven je bij ons deze week zeker niet te vervelen.
.
De kinderen vinden al snel vriendjes op onze campings en vermaken zich in het zwembad of maken samen met de reisleider een kampvuur om daarboven de hotdogs te braden, terwijl jij gezellig op pad gaat met de andere vaders en moeders om de omgeving te verkennen of lekker ontspannen bij je accommodatie een boekje gaat lezen. Aan het einde van een heerlijke dag samen wat drinken 'op het terras van de camping of bij een knapperend kampvuurtje. Over koken hoef je je ook niet druk te maken want er wordt o.a. een bbq avond- of pizza, hamburger of bouef bourgignon avond georganiseerd waar jullie je voor in kunnen schrijven.  Er is altijd plek!


Tijdens deze gezellige 1-oudervakantie verblijven jullie bijvoorbeeld op camping camping le Confluent, camping Olympia (allen in de Belgische Ardennen), of camping les Sables in de Franse Bourgogne.

Voor het verblijf kun je kiezen uit de volgende accommodaties 

- Een compleet ingerichte Freecamp Classic Huurtent voor 2-4 personen of
- Een campingplek (max. 6 personen) voor jouw eigen tent, vouwwagen, caravan of camper van min. 90 m2
  klik hier voor informatie over de campingplek.

Activiteiten 
Naast het genieten van een zorgeloze vakantie met andere 1-ouders geven we jullie ook nog de mogelijkheid om diverse activiteiten te ondernemen, zodat jij en de kids zich niet hoeven te vervelen! 
De reisleid(st)er zal de groep de gehele week begeleiden en ervoor zorgen dat je een fantastische tijd hebt. Bij haar kun je de activiteiten boeken en zij kan je informeren over de leukste uitstapjes en het uitgebreide animatieprogramma.

Naast het animatieprogramma gaan onze outdoor-instructeurs graag met je op pad de natuur in tijdens het beoefenen van diverse adventure sporten zoals:
in België: kajakken, outdoorsteppen, mountainbiken, klimmen, abseilen, boogschieten
of… de thrillseeker… de challenge in Carrienta.
Deze oude mijn, alleen te betreden door een tunnel van 400 meter, is geheel omgebouwd tot een waar klim en klauter paradijs.
In Frankrijk: kanovaren, suppen, hike (aanrader: Le Bout du Monde, voor de geoefende wandelaar, start op parkeerplaats Les Granges d'Etagny bij Vauchignon), Freet-footbike (steppen), boogschieten, vlotten bouwen en -varen of een city trip Beaune of Dyon.

We bieden verschillende activiteiten die je ter plekke kunt bijboeken vol met spannende activiteiten. De Ardennen lenen zich uitstekend voor het beoefenen van outdoor-activiteiten.
Met haar bergen, bossen en rivieren is er altijd wel een goede plek in de buurt. Ook wordt er een lampionnen/fakkeltocht georganiseerd door de reisleiding, waar de kinderen gratis aan deel kunnen nemen.

Wil je even een dagje in de buurt toeren? In deze streek is genoeg te zien en te doen, kom ook en ontdek samen met ons de Belgische Ardennen of de Franse Bourgogne!

Boek nu snel op www.friends2camp.nl
 

Tot ziens op een van onze campings!