1-Oudervakanties in de zomervakantie

Wat is er leuker dan op vakantie te gaan met andere 1-ouders? 

In de afgelopen jaren hebben wij met veel succes eenoudervakanties geboekt. Er zijn blijvende viendschappen uit voortgekomen. Deze zomer organiseren wij door dit succes op camping Olympia en camping Le Confluent weer een aantal weken onze gezellige eenoudervakanties! 

Het weekprogramma voor de eenouders die via Friends2Camp geboekt hebben kunt u hier vinden.

Op een kampeerveld aan de rivier staan alle eenoudergezinnen gezellig bij elkaar. Boek hier een kampeerplaats.
Wil je met je eigen kampeeruitrusting komen? Boek dan een campingplek.
Liever een compleet ingerichte huurtent of FeelGood Lodge? Ook dat is mogelijk!
Kijk snel op www.friends2camp.nl voor meer informatie.

We hebben speciaal voor 1-oudergezinnen, die via Friends2Camp geboekt hebben, een zomer lang, een week boordevol leuke activiteiten georganiseerd. Samen er op uit gaan, andere eenoudergezinnen ontmoeten en samen lol maken: dat staat voorop deze week.
Wij hebben een actiefpakket in België voor een leuke prijs samengesteld die vooraf bij te boeken is. Wil je liever op locatie de activiteiten los bijboeken? Dat is natuurlijk ook mogelijk.
Verder is het animatieprogramma inbegrepen in de prijs. Zo organiseren we  bijvoorbeeld een voetbalwedstrijdje, een bingo-avond, een gezellige volleybalwedstrijd, speurtocht, spelletjesmiddag, kennismakingsspelletjes, fakkeltocht/lichtjestocht of een kampvuurtje leren maken. Kortom, jullie hoeven je bij ons deze week zeker niet te vervelen.
.
De kinderen vinden al snel vriendjes op onze campings en vermaken zich in het zwembad of maken samen met de reisleider een kampvuur om daarboven marshmellows te roosteren, terwijl jij gezellig op pad gaat met de andere vaders en moeders om de omgeving te verkennen of lekker ontspannen bij je accommodatie een boekje gaat lezen. Aan het einde van een heerlijke dag samen wat drinken 'in de Poolclub van de camping. Geniet van een verfrissend drankje en ga samen met de kids nog even in het zwembad plonsen. 's Avonds samen genieten op camping le Confluent bij een knapperend kampvuurtje. Over koken hoef je je ook niet druk te maken want er wordt o.a. een bbq avond- of pizza, hamburger party georganiseerd waar jullie je voor in kunnen schrijven.  Er is altijd plek!


Tijdens deze gezellige 1-oudervakantie verblijven jullie bijvoorbeeld op camping camping le Confluent of op camping Olympia (allen in de Belgische Ardennen).

Voor het verblijf kun je kiezen uit de volgende accommodaties 

- Een compleet ingerichte Freecamp Classic Huurtent voor 2-4 personen of
- Een campingplek (max. 6 personen) voor jouw eigen tent, vouwwagen, caravan of camper van min. 90 m2
- Een FeelGood Lodge (max. 4 personen)
  klik hier voor informatie over de campingplek.

Activiteiten 
Naast het genieten van een zorgeloze vakantie met andere 1-ouders geven we jullie ook nog de mogelijkheid om diverse activiteiten te ondernemen, zodat jij en de kids zich niet hoeven te vervelen! 
De reisleid(st)er zal de groep de gehele week begeleiden en ervoor zorgen dat je een fantastische tijd hebt. Bij haar kun je de activiteiten boeken en zij kan je informeren over de leukste uitstapjes en het uitgebreide animatieprogramma.

Naast het animatieprogramma gaan onze outdoor-instructeurs graag met je op pad de natuur in tijdens het beoefenen van diverse adventure sporten zoals:
in België: kajakken, outdoorsteppen, mountainbiken, klimmen, abseilen, boogschieten
of… de thrillseeker… de challenge in Carrienta.
Deze oude mijn, alleen te betreden door een tunnel van 400 meter, is geheel omgebouwd tot een waar klim en klauter paradijs.

We bieden verschillende activiteiten die je ter plekke kunt bijboeken vol met spannende activiteiten. De Ardennen lenen zich uitstekend voor het beoefenen van outdoor-activiteiten.
Met haar bergen, bossen en rivieren is er altijd wel een goede plek in de buurt. Ook wordt er een lichtjes/lampionnen/fakkeltocht georganiseerd door de reisleiding, waar iedereen aan deel kan nemen.

Wil je even een dagje in de buurt toeren? In deze streek is genoeg te zien en te doen, kom ook en ontdek samen met ons de Belgische Ardennen!

Boek nu snel op www.friends2camp.nl

Al een accommodatie geboekt en eenouder maar niet via Friends2Camp? Neem dan per mail contact met ons op via info@friends2camp.nl en we kijken of jullie alsnog kunnen aansluiten.
 

Tot ziens op een van onze campings!