NIEUW in 2019, NEDERLAND:

Kom kamperen in het waterrijke land van Maas en Waal en laat u verrassen.

Camping Riverside

Op een unieke locatie, een schiereiland tussen de rivieren de Maas en de Waal, vind u het prachtige recreatiegebied van De Gouden Ham, voorzien van Beachclub Riverside met een een kampeergedeelte. Op een groot veld staan onze huurtenten gezellig bij elkaar. Ook met uw eigen caravan of tent kunt u op dit veld komen kamperen. ’s Avonds voor je tent genieten van de ondergaande zon. Vanaf dit schiereiland organiseren we tal van outdooractiviteiten. Trek er op uit met onze instructeurs en ontdek het Rivierenland. Ga mee kanovaren, vlottenbouwen, zeilen, boogschieten, of kom klimmen en abseilen, ga steppen of fietsen. Of doe een Escape Island, bezoek een oud stadje of speel boerengolf.
Natuurlijk kunt u ook van een drankje genieten op het terras van de Beachclub of gewoon even lekker luieren bij uw tent of op een strandje. Kortom, er is genoeg te beleven!

ACTIVITEITEN (voor prijzen en omschrijving klik hier)
Ter plaatse kunt u allerlei activiteiten bijboeken. U ontvangt een inschrijflijst op de dag van aankomst met daarop de prijs en starttijd/dag. 
Kanovaren
Steppen
Vlottenbouwen en – varen
Boogschieten
Klimmen en abseilen
Zeilen
Lowrope
Shoot-out (larpschieten)
Escape Eiland
Obstacle run
Steppen (8 km)
ATB of gewone fietstocht
Boerengolf
Banaanvaren

OMSCHRIJVING
Gezellige camping op een schiereiland in het midden van Nederland. Huur een Freecamp Classic tent of boek een ruime kampeerplaats voor uw eigen tent, vouwwagen of caravan. Zeer rustige en gezellige camping waar onze gasten op een groot veld bij elkaar staan. In het midden is een groot speelveld met uitzicht op het water. De zwemstrandjes en de Beachclub liggen op loopafstand aan de andere kant van het smalle schiereiland.  Rondom zijn aanlegsteigers.

Let op: Honden en andere huisdieren, open vuur en barbecueën zijn op het kampeerterrein van Riverside niet toegestaan!

FACILITEITEN
Sanitairgebouw met warme douches en wastafels dichtbij de kampeerplekken. Bij uw boeking ontvangt u 1 douchemunt per persoon per dag.
Beachbar met terras
Kampvuurplek (open vuur is op deze camping niet toegestaan, dus ook geen BBQ voor uw tent)
Snackcorner
Verkoop broodjes
Zwemplas met eigen strandjes
Airtrampoline
Beach-Volleybalveld
Verhuur zeilboten
Verhuur motorbootjes
Verhuur electrosloepen

LIGGING
Te midden van de grote rivieren de Maas en de Waal ligt een prachtig natuurgebied. Op recreatiegebied De Gouden Ham ligt camping Riverside. Door de centrale ligging en de goed aangelegde fiets- en wandelpaden in het rivierengebied is camping Riverside een ideaal startpunt om ons Nederlandse Rivierenland te ontdekken.

IN DE OMGEVING
In het historische stadje Megen kunt u cultuursnuiven. Naast oude kloosters vind u er ook een gevangenpoort, een ronde stenen stellingmolen, een kapel,  een basiliek kerk en tref je er het authentieke stratenplan met kinderkopjes en oude woonhuizen nog aan. Ook de pittoreske plaatsjes Batenburg en ravenstein zijn leuk om eens te bezoeken.
Struinroute de Moringerwaarde: wandelroutes varierend van 5 tot 13 kilometer, aangegeven d.m.v. paaltjes. Bij de langere routes steekt u onderweg over met een pontje.

Tuinen van Appeltern: Modeltuinen met heerlijke zitjes waar u kunt genieten van iets lekkers. Doe tuininspiratie op terwijl je door de tuinen loopt. Voor meer achtergrondinformatie kunt u gebruik maken van een fluistertoer.

Water, weidelandschappen, pontjes, voorbijkomende bootjes, blije mensen, de wind door uw haren en rust. Het is een perfecte omgeving om even te onthaasten. Neem de tijd en geniet van al het moois dat dit gebied te bieden heeft.

ACCOMMODATIES
Kom naar camping Riverside met uw eigen kampeermiddel of reserveer een kompleet ingerichte Freecamp Classic Huurtent.
De camping is makkelijk bereikbaar met eigen vervoer.
Boek hier een campingplek
Boek hier een Freecamp Classic Huurtent (1-4 personen)

Dit is genieten van uw welverdiende vakantie, midweek of weekendje weg.

Bent u een eenoudergezin? Dan organiseren wij ook leuke groepsvakanties op camping Riverside. Wij hebben een veld op de camping gereserveerd voor eenoudergezinnen. Samen met gelijkgestemden leuke activiteiten doen en de dag afsluiten met een drankje bij het knapperende kampvuur voor jullie tent.

VERVOER
• Eigen vervoer

Adres: Camping Riverside
Strand Maaslanden
Hamsestraat 2
6629 KT  APPELTERN

Telefoon hoofdkantoor Nederland: 0031 (0) 172 – 820000
E-mail: info@olympia-campings.com

Routeomschrijving met eigen vervoer vanaf Utrecht:
Volg de A 27 richting Vianen,
Volg vervolgens de A2
Ga naar de A15 en neem hier de afslag 34 Echteld
volg de N323 – Maas en Waalweg en N323 Noord-Zuid
Volg de N329 naar de Hamsestraat in Appeltern (Gouden Ham/Maaslanden)
Neem de rechter slagboom en rij helemaal door tot het Beachhouse

Tot ziens op camping Riverside!
Uw gastvrouw Els en gastheer Joris.