Campingplek voor eigen tent, vouwwagen, caravan (1-6 pers.)


Als u een campingplek voor uw tent, caravan of vouwwagen op een van onze campings in België of Frankrijk heeft geboekt heeft u de beschikking over de volgende faciliteiten:
- Een plek van minimaal 80-100m² voor max. 1 tent/caravan/vouwwagen (max. 6 personen per plek) en eventueel 1 bijzettent van max. 4 m2 (bij te boeken bij boeking) (Partytenten zijn niet toegestaan)
- 6 ampère stroom (indien bijgeboekt).
- Een waterkraan in de buurt van uw tent.
- 1 parkeerplek per kampeerplek voor uw auto op de parkeerplaats.
- Gebruik van centraal sanitair met gratis warme douche.
- Gratis gebruik van alle centrale faciliteiten zoals zwembad, speeltuintjes, douches, afwasplekken etc.
Let op: U dient dus zelf uw eigen tent, vouwwagen, caravan mee te nemen.
AANKOMST
Op uw boekingsbevestiging staat het tijdstip waarop u kunt inchecken op de door u geboekte campingplek.
Bij aankomst zullen onze medewerkers u bij de receptie ontvangen en uw campingplek aanwijzen. Is het even druk aan de receptie, dan kunt u op het terras een tafeltje opzoeken en even wachten. Natuurlijk staat het u (en uw kinderen) ook vrij om eerst even een korte wandeling in de omgeving te gaan maken. Laat uw vakantie gewoon beginnen. 
Komt u onverwachts te laat, belt u dan onderweg even met onze nooddienst op 0031 (0) 172 - 720 170. De dienstdoende medewerker kan u dan verder helpen en bijvoorbeeld zorgen dat de receptie nog heel even openblijft.

Wilt u buiten de gestelde inchecktijden arriveren, dan kunt u dat zelf online regelen op www.laterinchecken.nl. Uw boeking vervalt automatisch indien u niet binnen de gestelde inchecktijden bent aangekomen.
BORG
Wanneer u een campingplek heeft geboekt dient u ter plaatse bij onze medewerkers een contante
borg te voldoen. Deze is 35,- euro per campingplek en krijgt u bij vertrek meteen weer retour als de plek schoon, zonder brandplekken in het gras en leeg is opgeleverd.
EXTRA VERPLICHTE KOSTEN
- Toeristenbelasting €1,43 per persoon per nacht (Le Confluent) of €1,92 per persoon per nacht (Olympia en Le Moulin du Diable) (bij verblijf in België, tarief verschilt per camping - zie "verplichte bijkomende kosten" op de boekingspagina).
- Milieuheffing €3,98 per accommodatie per nacht (bij verblijf in België).
- Locale heffingen €2,39 per persoon per nacht (bij verblijf in Frankrijk).
- Boekingskosten €14,50 per boeking
FIJN OM BIJ TE BOEKEN
- Stroom (6 ampère) €5,25 per nacht.
-  5e/6e persoon €39,50 per persoon per verblijf
- Eigen bijzettentje plaatsen €5,- per nacht (max. 1).
- Huisdier €5,- per dier nacht (max. 2)
RESERVEREN
Via deze website kunt u uw campingplek reserveren op de bewuste camping (in de Belgische Ardennen: camping Olympia, camping Le Confluent, camping le Moulin du Diable, camping Les Pommiers en camping Les Roseaux: in de Franse Bourgogne camping Les Sables en camping le Barrage) en in de gewenste periode en deze boeking afsluiten met een Ideal/Visa of Mister Cash betaling. Na uw betaling krijgt u automatisch een bevestiging/factuur per mail met de daarbij benodigde reisinformatie. Wilt u zeker zijn van een plekje? Dan adviseren wij u om voortijdig via onze website een reservering te maken. In de zomervakanties kan het namelijk voorkomen dat wij vol zijn.
Indien u een campingplek voor een camper wilt boeken, dan dient u voorafgaande aan uw boeking eerst telefonisch contact met ons hoofdkantoor op te nemen (0031 (0) 172 - 820000). Camping le Moulin du Diable is niet geschikt voor campers.

VERTREK
Op uw boekingsbevestiging staat hoe laat u de campingplek dient te verlaten. Wilt u eerder vertrekken, meld dit dan aan onze medewerkers, zodat zij uw vertrek kunnen inplannen. Goede reis en rij voorzichtig!

Let op: