Campingplek voor eigen tent, vouwwagen, caravan (1-6 pers.)


Als u een campingplek voor uw tent, caravan of vouwwagen op een van onze campings in België of Frankrijk heeft geboekt heeft u de beschikking over de volgende faciliteiten:
- Een plek van minimaal 100m².
- 6 ampère stroom (indien bijgeboekt).
- Een waterkraan in de buurt van uw tent.
- Een parkeerplek voor uw auto op de parkeerplaats.
- Gebruik van centraal sanitair met gratis warme douche.
- Gratis gebruik van alle centrale faciliteiten zoals zwembad, speeltuintjes, douches, afwasplekken etc.
Let op: U dient dus zelf uw eigen tent, vouwwagen, caravan mee te nemen.
AANKOMST
Op uw boekingsbevestiging staat het tijdstip waarop u kunt inchecken op de door u geboekte campingplek.
Bij aankomst zullen onze medewerkers u bij de receptie ontvangen en uw campingplek aanwijzen. Is het even druk aan de receptie, dan kunt u op het terras een tafeltje opzoeken en even wachten. Natuurlijk staat het u (en uw kinderen) ook vrij om eerst even een korte wandeling in de omgeving te gaan maken. Laat uw vakantie gewoon beginnen. 
Komt u onverwachts te laat, belt u dan onderweg even met onze nooddienst op 0031 (0) 172 - 720 170. De dienstdoende medewerker kan u dan verder helpen en bijvoorbeeld zorgen dat de receptie nog heel even openblijft.

Wilt u buiten de gestelde inchecktijden arriveren, dan kunt u dat zelf online regelen op www.laterinchecken.nl. Uw boeking vervalt automatisch indien u niet binnen de gestelde inchecktijden bent aangekomen.
BORG
Wanneer u een campingplek heeft geboekt dient u ter plaatse bij onze medewerkers een contante
borg te voldoen. Deze is 35,- euro per campingplek en krijgt u bij vertrek meteen weer retour als de plek schoon, zonder brandplekken in het gras en leeg is opgeleverd.
EXTRA VERPLICHTE KOSTEN
- Toeristenbelasting €1,18 per persoon per nacht of €1,67 per persoon per nacht (bij verblijf in België, tarief verschilt per camping - zie "verplichte bijkomende kosten" op de boekingspagina).
- Milieuheffing €3,65 per accommodatie per nacht (bij verblijf in België).
- Locale heffingen €2,39 per persoon per nacht (bij verblijf in Frankrijk).
FIJN OM BIJ TE BOEKEN
- Stroom (6 ampère) €4,50 per nacht.
- Eigen bijzettentje plaatsen €5,- per nacht (max. 1).
- Huisdier €5,- per dier nacht (max. 2)
RESERVEREN
Via deze website kunt u uw campingplek reserveren op de bewuste camping (in de Belgische Ardennen: camping Olympia, camping Le Confluent, camping Au Bord de l'Ourthe, camping le Moulin du Diable, camping Les Pommiers en camping Les Roseaux: in de Franse Bourgogne camping Les Sables en camping le Barrage
en in de gewenste periode en deze boeking afsluiten met een Ideal/Visa of Mister Cash betaling. Na uw betaling krijgt u automatisch een bevestiging/factuur per mail met de daarbij benodigde reisinformatie. Wilt u zeker zijn van een plekje? Dan adviseren wij u om voortijdig via onze website een reservering te maken. In de zomervakanties kan het namelijk voorkomen dat wij vol zijn.
Indien u een campingplek voor een camper wilt boeken, dan dient u voorafgaande aan uw boeking eerst telefonisch contact met ons hoofdkantoor op te nemen (0031 (0) 172 - 820000). Camping Au Bord de l'Ourthe en camping le Moulin du Diable zijn niet geschikt voor campers.

VERTREK
Op uw boekingsbevestiging staat hoe laat u de campingplek dient te verlaten. Wilt u eerder vertrekken, meld dit dan aan onze medewerkers, zodat zij uw vertrek kunnen inplannen. Goede reis en rij voorzichtig!