Groepshuis "Route 99"


 

Groot groepshuis is geschikt voor maximaal 112 personen, bestaat uit 3 verdiepingen, heeft 8 slaapkamers, voldoende sanitaire voorzieningen, een zeer ruime keuken en 2 ruime algemene ruimtes. 
Het groepshuis ligt zeer landelijk en langs een provinciale, rustige, weg. Vanaf de grote achtertuin heeft u wijds uitzicht over de weilanden op het verderop gelegen bos.
Aan de wegkant ligt het groepshuis aan de bosrand en als u daar de weg volgt die naar beneden loopt komt u uit bij Carriënta, onze steengroeve waar een heus challengeparcours is gebouwd. (www.carrienta.com)


De achtertuin
Vanaf de weg rijdt u ons terrein op waar voldoende privé parkeerplaatsen zijn voor zeker 20 auto's.Vanaf de ruime pakeerplaats komt u in de riante achtertuin.
In de tuin zijn voldoende mogelijkheden  om bijvoorbeeld samenwerkingsspelen te doen, een kampvuurtje stoken in een kampvuurschaal en hier samen van de ondergaande zon genieten.

 

Groepshuis Route 99
Via de achtertuin komt u bij de entree deur welke via een barcode geopend wordt.
U komt dan in de ruime keuken welke is voorzien van 2 koelkasten, 1 vriezer, een vaatwasser, gasfornuis, stoomoven, koffiezet-apparaat, diverse stalen werktafels en uiteraard zijn alle benodigde kookmaterialen (zoals pannen en keukengerei) aanwezig. 
Achterin de keuken is een ruimte waar u uw vuilnis kunt deponeren.
Via de keuken komt u in een heel ruim vertrek, te gebruiken als eetzaal/vergaderzaal. Vanuit hier zijn openslaande deuren naar de grote achtertuin.
In de eetzaal/vergaderzaal zijn voldoende tafels, banken en stoelen aanwezig en er staan kasten met serviesgoed (borden, glazen) en bestek.
Op de begane grond bevinden zich 5 slaapkamers, 3 slaapkamers met elk 4  bedden, 2 slaapzalen met elk 10 stapelbedden (20 personen per zaal).
Via een stalen trap komt u op de bovenverdieping waar 3 slaapzalen zijn met elk 20 slaapplaatsen, er is een vide met kluisjes, er staan tafels met stoelen en er is een chill ruimte met relaxbanken.

Via de stalen trap omlaag komt u bij de sanitaire ruimtes. Hier bevindt zich tevens een sauna. Naast een Finse sauna, een infrarood sauna, whirlpool, douches en koud dompelbad is er nog een relaxruimte. Bespreek de mogelijkheden voor deze sauna met onze groepsafdeling
De geluids- en lichtinstallatie zijn zelf te bedienen door een computerprogramma.


Activiteiten vanuit het groepshuis
Vanuit het groepshuis kunnen wij u velerlei outdooractiviteiten aanbieden zoals kanovaren, mountainbiken, outdoorsteppen, hiken en natuurlijk het challengeparcours in Carrienta aanbieden.
Kijk eens op www.carrienta.com voor een voorbeeldprogramma.
Bespreek de mogelijkheden met onze groepsafdeling. Kijk hier voor meer informatie. 

 

AANKOMST
Op uw boekingsbevestiging staat het tijdstip waarop u kunt inchecken. Eerder aankomen is niet mogelijk.

Bij aankomst zullen onze medewerkers u van harte welkom heten. Na uw incheck en betaling van de borg zullen zij u wegwijs maken en u uw bijgeboekte zaken (zoals lakenpakketten) verzorgen. 

Komt u onverwachts te laat door bijvoorbeeld pech onderweg, belt u dan onderweg even met onze nooddienst op 0031 (0) 172 - 720 170. De dienstdoende medewerker kan u dan verder helpen.

BORG
Bij aankomst van het groepshuis dient u ter plaatse bij onze medewerkers een contante borg te voldoen. Deze is € 1000,- en krijgt u bij vertrek meteen weer retour als de accommodatie en de inventaris schoon en compleet is bevonden door onze medewerkers.

HUISDIEREN/ROKEN
Huisdieren zijn helaas niet toegestaan in onze huuraccommodaties.
Roken is ook verboden in onze huuraccommodaties.


EXTRA  KOSTEN IN OVERLEG
- Toeristenbelasting € 1,92 per persoon per nacht 
- Milieuheffing €3,98 per accommodatie per nacht.
- Lakenpakket €10,50 lakenpakket per persoon.
- Gebruik Wellness (in overleg)
- Gebruikte energie- en afvalkosten bij vertrek (in overleg).
- Eindschoonmaak € 250,- per verblijf. U dient deze dan echter wel schoon op te leveren.

RESERVEREN
Neem met ons per mail contact op om dit groepshuis te reserveren (camping Olympia). Meldt daarbij in welke gewenste periode u wenst te komen U ontvangt na accoordbevinding een bevestiging/factuur en u kunt deze betalen met een iDeal/Visa of Mister Cash betaling. 
Na uw betaling krijgt u automatisch een bevestiging/factuur per mail met de daarbij benodigde reisinformatie.

VERTREK
Op uw boekingsbevestiging staat hoe laat u de het groepshuis dient te verlaten. Wilt u eerder vertrekken, meld dit dan aan onze medewerkers, zodat zij uw vertrek kunnen inplannen en u niet hoeft te wachten op de controle en het terugbetalen van uw borg.

EINDCONTROLE - SCHOONMAAK DOOR U ZELF
De accommodatie dient u schoon achter te laten. Dit betekent:
- Huurbedlinnen in de daartoe bestemde zak of container.
- Huurdekbedden opgevouwen op de bedden.
- Kussens op de bedden.
- Afwas schoon in de kast.
- Aanrecht schoon en vrij.
- Badkamer schoon.
- Kooktoestel schoon en uit.
- Vloeren leeg, schoongeveegd en gedweild.
- Tafels en stoelen schoon en netjes op de plek.
- Ramen schoon.
- Vuilniszak uit de vuilbak in de daarvoor bedoelde ruimte.
- Koelkast schoon en leeg 
- Ramen en deuren gesloten.
- Lichten uit .
- Alle persoonlijke bezittingen zijn uit de accommodatie.
- Indien onvoldoende schoon zullen wij minimaal € 250,- inhouden op de borg.

Heeft u bovenstaande zaken in orde gemaakt, dan volgt er op uw verzoek een controle door onze medewerkers. Is alles in orde dan ontvangt u uw borg terug en is de vakantie helaas ten einde.

Goede reis en rij voorzichtig!